Evos Angels Dergisi Mart Sayısıyla Yayında! - Son Dakika
Sponsorlu İçerik

Evos Angels Dergisi Mart Sayısıyla Yayında!

Evos Angels Dergisi Mart Sayısıyla Yayında!

Türkiye'nin ilk dijital dergisi Evos Angels mart sayısında birçok ünlüyü konuk etti. Avlu dizisinde Kudret karakteriyle nam salan, koğuş ağası rolüyle herkesi büyüleyen Nursel Köse bugüne kadar hiç görülmemiş bir röportaj gerçekleştirdi.

18.03.2019 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nursel Köse Kudret karakteri ile "Mizahımız örtüşüyor. Kan grubumuzda aynı. Başka bir benzerliğimiz yok. Çok şükür" diye yorumladı. Sosyal medyanın en tanınan youtuber'ı Başak Karahan ayın influencer'ı bölümünde "Hayatımda aşktan daha ön planda olduğunu düşündüğüm hedeflerim var. "diye konuştu. Başarılı influencer sosyal medya ile ilk tanışma macerasını dile getirdi. Ayın müzisyeni bölümünde Gülden Mutlu yeni şarkısı "Kandırmışlar Aşk Diye" adlı çalışmasının hikayesini anlattı. Klibinde mum motifli kıyafeti ile dikkatleri çeken Gülden Mutlu "Yanmayı göze almıştım. Bir şeyi doğru izah edebilmek uğruna her şey yapılabilir diye konuştu."

Evos Angels Dergisi Mart Sayısıyla Yayında!
Başak Karahan

Evos Angels dijital dergisi Evrim Yaşlak ve Evren Yaşlak kardeşlerin önderliğinde 9 yıldır aralıksız olarak her ay birçok ünlü konuğa ev sahipliği yapıyor. Derginin kareleri İlker Uzunalan, Özkan Aydoğanoğlu, Kürşad Karakuş imzası taşıyor. Derginin styling bölümü Garage Hair Repair Studio ekibiyle çalışılmakta. Derginin içeriği moda, yaşam, seyahat, güzellik, bakım ve yeni trendleri içermekte.

Evos Angels Dergisi Mart Sayısıyla Yayında!
Gülden Mutlu

Son Dakika Sponsorlu İçerik Evos Angels Dergisi Mart Sayısıyla Yayında! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement