Türk Sanayisinin Köklü Kuruluşlarından Uzel Makine'nin İstanbul'daki Fabrikasında Yangın Çıktı - Son Dakika
Güncel

Türk Sanayisinin Köklü Kuruluşlarından Uzel Makine'nin İstanbul'daki Fabrikasında Yangın Çıktı

Türk sanayisinin en köklü kuruluşlarından Uzel Makine'nin Edirnekapı'da bulunan fabrikasında yangın çıktı. Yaralı ve can kaybının olmadığı yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası kontrol altına alındı.

11.01.2019 20:43  Güncelleme: 00:31

Türk sanayisinin en köklü ve en büyük kuruluşlarından Uzel Makine'nin iflasının ardından kaderine terk edilen fabrikada yangın çıktı. Yaralı ve can kaybının olmadığı yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.

Türk Sanayisinin Köklü Kuruluşlarından Uzel Makine'nin <a class='keyword-sd' href='/istanbul/' title='İstanbul'>İstanbul</a>'daki Fabrikasında Yangın Çıktı

KULLANILMAYAN FABRİKADA YANGIN ÇIKTI

Yangın, 19.00 sıralarında Topçular Mahallesi, Edirnekapı Rami Caddesi üzerinde bulunan bir traktör fabrikasında meydana geldi. Kullanılmayan 2 katlı traktör fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler fabrikanın bir bölümünde yayılırken ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine itfaiye ekipleri, fabrikanın yanan bölümüne müdahale etti.

Yaklaşık yarım saat süren bir çalışmanın ardından yangın, kontrol altına alındı. Yangında yaralı ve can kaybı yaşanmazken, fabrikadahasar meydana geldi. Polisin yangınla ilgili soruşturması sürüyor.

Türk Sanayisinin Köklü Kuruluşlarından Uzel Makine'nin İstanbul'daki Fabrikasında Yangın Çıktı

TARİHİ 1864 YILINA DAYANIYOR

İstanbul Rami'de bulunan 93 bin 547 metrekarelik alanda, 150 yıl önce fayton üretim atölyesi olarak kurulan ve 1937 yılında makine ve traktör fabrikası olarak faaliyete geçen Uzel Makine Traktör'ün yaklaşık 6 yıl önceki iflas etmişti. İflasın ardından kaderine terk edilen bina geçtiğimiz günlerde satılmak üzere ihaleye açılmıştı.

Türk Sanayisinin Köklü Kuruluşlarından Uzel Makine\'nin İstanbul\'daki Fabrikasında Yangın Çıktı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Sanayisinin Köklü Kuruluşlarından Uzel Makine'nin İstanbul'daki Fabrikasında Yangın Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement