Faik Öztrak: Yüzde 9 Faizden Kim Yararlanabilecek? - Son Dakika
Güncel

Faik Öztrak: Yüzde 9 Faizden Kim Yararlanabilecek?

Faik Öztrak: Yüzde 9 Faizden Kim Yararlanabilecek?

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, politika faizinin 150 baz indirilmesinin ardından “Yüzde 9 faiz de bunları tam olarak ne tuttu? Yüzde 9 faizin nassın gereği olduğuna, kim karar verdi?  Yüzde 9 faizden kim yararlanabilecek? Sanayicimiz yararlanacak mı? Tüketicilerimiz yararlanacak mı? Yoksa bir avuç yandaş müteahhit mi yararlanacak” açıklamasını yaptı.

24.11.2022 22:48  Güncelleme: 22:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, politika faizinin 150 baz indirilmesinin ardından "Yüzde 9 faiz de bunları tam olarak ne tuttu? Yüzde 9 faizin nassın gereği olduğuna, kim karar verdi?  Yüzde 9 faizden kim yararlanabilecek? Sanayicimiz yararlanacak mı? Tüketicilerimiz yararlanacak mı? Yoksa bir avuç yandaş müteahhit mi yararlanacak" açıklamasını yaptı.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, bugün Merkez Bankası'nın politika faizini 150 baz indirerek, yüzde 9 seviyesine  düşürmesi ile ilgili açıklama yaptı. Öztrak'ın sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj şöyle:

"Yüzde 9 faiz de bunları tam olarak ne tuttu? Yüzde 9 faizin nassın gereği olduğuna, kim karar verdi? Hadi geçtik bu ahretlik soruları… Bu Yüzde 9 faizden kim yararlanabilecek? Sanayicimiz yararlanacak mı? Tüketicilerimiz yararlanacak mı? Yoksa bir avuç yandaş müteahhit mi yararlanacak?"

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Faik Öztrak: Yüzde 9 Faizden Kim Yararlanabilecek? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement