Fas Ligi'nde Oynanan Maçta Kavga Çıktı: 2 Kişi Öldü, 54 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Spor

Fas Ligi'nde Oynanan Maçta Kavga Çıktı: 2 Kişi Öldü, 54 Kişi Yaralandı

Fas Ligi'nde oynanan R. Casablanca - C.R. Hoceima karşılaşmasında kavga çıktı, 2 taraftar hayatını kaybederken 54 taraftar yaralandı. Polis, 31 kişiyi tutukladı.

20.03.2016 16:35  Güncelleme: 16:51

Dün Fas Ligi'nde oynanan Raja Casablanca – Chabab Rif Hoceima maçı kanlı bitti. Mohammed V Stadı'nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 2-1 kazanırken, tribünlerde çıkan kavga sonucu 2 taraftar hayatını kaybetti, 54'ü ise yaralandı.

Raja Casablanca'nın maçı kazanmasının ardından havai fişekler atan taraftarlar nedeni bilinmeyen bir olaydan ötürü bir anda birbirlerine girdi. Yaşanan kargaşa sırasında 2 taraftar öldürüldü. 54 taraftar ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

31 KİŞİ TUTUKLANDI

Karşılaşma sonrası çimlerde yatan pek çok yaralı taraftar objektiflere yansırken, dışarı da ise 31 kişi polis tarafından tutuklandı. Savcılar olaylarla ilgili soruşturma başlatırken ülkede son yıllarda artan şiddet olaylarındaki artış dikkat çekti.

Fas Ligi\'nde Oynanan Maçta Kavga Çıktı: 2 Kişi Öldü, 54 Kişi Yaralandı

Son Dakika Spor Fas Ligi'nde Oynanan Maçta Kavga Çıktı: 2 Kişi Öldü, 54 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ANTİ AKP : DUBLE YOL AÇMAKLA TÜNEL AÇMAKLA KÖPRÜ YAPMAKLA HAVA ALANI YAPMAKLA OLMUYOR İŞTE BUNLAR YETMİYOR BUNLARI YAPARKEN İNSANLARIN KALBİNE GİDEN YOLLARI KAPATTINIZ KABE Yİ YÜZ KERE YIKSAN YENİDEN DAHA GÜZELİNİ İNŞA EDERSİN AMA BURUDA KIRILAN KALPLER SÖZ KONUSU TAMİRİ MÜMKÜN OLMUYOR İŞTE... HARARET NARDADIR SACDA DEĞİLDİR... KERAMET HIRKADA TACDA DEĞİLDİR... HER NE ARAR İSEN KENDİNDE ARA... KUDÜSTE MEKKEDE HAC DA DEĞİLDİR... 4 5 Yanıtla
  • Assam olsada yatsak: Ortadogunun eglence anyalisi 6 1 Yanıtla

Advertisement