Fatih Terim, Ocak ayında istediği futbolcular transfer edilmezse istifa edecek - Son Dakika
Spor

Fatih Terim, Ocak ayında istediği futbolcular transfer edilmezse istifa edecek

Son olarak Real Madrid'e deplasmanda 6-0 yenilen Galatasaray'da sular durulmuyor. Fatih Terim'in devre arasında istediği oyuncuların transfer edilmemesi durumunda istifa kararı alacağı öğrenildi.

08.11.2019 15:01  Güncelleme: 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Real Madrid karşısında alınan 6-0'lık mağlubiyet sonrasında çok sinirlenen Teknik Direktör Fatih Terim, yapılan transferler hakkında yönetime sert bir mesaj gönderirdi. Tecrübeli çalıştırıcı "Çok uzun zamandır, hem içeriye hem dışarıya mesajlar veriyorum. Aslında en önemli olan söyleyemediklerim. Arasındaki uçurum derler, öyle bir laf var" sözleri bir anda gündeme oturdu.

Yaz ayı transfer döneminde 13 futbolcuyu kadrosuna katan ve genelde tecrübeli oyuncuları tercih eden Galatasaray'da yönetimle Fatih Terim arasındaki ipler iyice gerilirken, başarılı çalıştırıcının son haftalarda "Futbolcuların Geçmişine Değil Geleceğine Yatırım Yapmalıyız" ifadeleri ise sancıyı bir kat daha artırıyor.

Fatih Terim, Ocak ayında istediği futbolcular transfer edilmezse istifa edecek

TRANSFERLER İKİ MENAJERLE YAPILDI

Real Madrid hezimetinden sonra oluşturulan kadro mühendisliğiyle ilgili kafalarda soru işareti bırakan cümleler sarfeden Fatih Terim'in Başkan Mustafa Cengiz ile Abdurrahim Albayrak'ı kastettiği belirtilirken, bu yöneticilerin iki menajere yetki belgelerini verip transfer işlerini yürüttüğü ortaya çıktı.

OCAK AYINDA İSTEDİĞİ OYUNCULAR ALINMAZSA İSTİFA EDECEK

Akşam'ın haberine göre; Terim'in listesindeki tercihlere yönelmeyen ve sürekli iki Türk menajerle ortak hareket eden Galatasaray yönetimi teknik heyetin yanı sıra scout ekibini de görmezden gelirken, gelinen son durumun ardından Fatih Terim'in köprüleri attığı, Ocak ayında kendi istediği oyuncuların alınmaması halinde istifa mektubunu cebine koyduğu ifade edildi.

Fatih Terim, Ocak ayında istediği futbolcular transfer edilmezse istifa edecek

Son Dakika Spor Fatih Terim, Ocak ayında istediği futbolcular transfer edilmezse istifa edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • Hemşinli: HOHOhohOhoHoHohohohooooooo dakikalar geçmiyorki GSnin rezilliklerinden bir haber daha yapılmasın. :)))) 68 2 Yanıtla
  • Kamil: yol yapıyor yol. İtalya ya gidecek. Transferler bahane... 68 1 Yanıtla
    O: Mantıkli 0 0
  • saaas: bunları kim istedi acaba 58 1 Yanıtla
  • Bjk: Nerde o gunler nerdeeer 57 1 Yanıtla
  • Duyumcu: Aldığım duyumlara göre Messi, Ronaldo, Mbappe, DeBruyne ve Van Dijk'i istiyormuş. 53 3 Yanıtla
    Hemşinli: Forvete Cavani ,olmazsa Benzema demiş mi duyumcu? 22 0
  • UNIFB: GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ PU HAHHAHAHA 52 2 Yanıtla
  • Gurbetci: Can kurban böyle imparotor alinda alin gs maf ettin git artik küfürler baslamadan kovalanmadan Giiiiiit 50 2 Yanıtla
  • Kaçıyor tutun : Tipik terim hareketleri işler zora girdimi sene sonu konuşacağım işler iyiye gitti mi ses yok zora gelemeyen adamsın kaçıp gider yine demedi deme İbrahim bu filmi daha önceden de izledik 44 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement