Fenerbahçe'de Alper Potuk şoku! Ayrılmak istemiyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Alper Potuk şoku! Ayrılmak istemiyor

Gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmeye çalışan Fenerbahçe, bir yandan da takımdaki oyuncuları göndermeye çalışıyor. Mehmet Topal ile yollarını ayıran sarı lacivertli ekipte diğer gönderilecek isimlerden olan Alper Potuk yer alıyor. Ancak oyuncu, yüksek ücreti ve 3 yıllık mukavelesi olduğu için buna yanaşmıyor.

27.06.2019 14:53  Güncelleme: 14:55

Fenerbahçe yönetimi, Mehmet Topal'ın ardından Alper Potuk ile de yollarını ayırmak istiyor.

Yıldız futbolcunun menajerini kulüp binasına çağıran Sarı-Lacivertli yönetim, "Ya alacaklarına karşılık sözleşmesi feshedelim ya da kulüp bulalım" önerisini yaptı.

Ancak Alper Potuk bu isteğe olumsuz yanıt verdi. Tecrübeli yıldızın 1,8 milyon euroluk maaşı ve 3 yıl sözleşmesi olduğu için Fenerbahçe'den ayrılmayı düşünmediği belirtiliyor. Alper hakkında çıkan bu haberler sonrasında sarı lacivertli ekibe gönül veren taraftarlar da oyuncuya sosyal medyada tepki gösteriyor.

ÇALIMBAY: TEKLİF YAPTIK

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Alper Potuk'a teklif yaptıklarını söyledi. Tecrübeli hoca, "Alper, Fenerbahçe'den ayrılmak istemiyor" dedi.

6,25 MİLYON EUROYA GELMİŞTİ

Alper Potuk, 2013-2014 sezonunun başında Eskişehir'den Fenerbahçe'ye 6,25 milyon euroya transfer olmuştu. Alper'e karşılık olarak Es-Es'e Orhan Şam ve Bienvenu'nün bonservisi de verilmişti.

Fenerbahçe\'de Alper Potuk şoku! Ayrılmak istemiyor

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Alper Potuk şoku! Ayrılmak istemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • BÜLENT: AL PARANI ÇATIR ÇATIR YE 3 SENELİK SÖZLEŞME İMZALARKEN AKILLARI NEREDEYDİ 10 2 Yanıtla
  • Bitlisli13: Tarık çamdalın akrabası bu da 4 1 Yanıtla
    adalet: eskişehir e helal olsun. hem gs ye hem fenere güzel kazık atmış. uefa da eskişehire attığı kazıkların bedelini ödetiyor. ne güzel dünya. kimsenin yanına kar kalmıyor. olan taraftara oluyor. ee hayat bu... 0 0
  • Ts: Sen yat... Tuana ya yedir.. biz para toplarız ! 3 0 Yanıtla
  • fenerim: Bedava göndeririz Emre ve mert gibi 3-5 sene sonra tekrar peşine düşeriz 3 0 Yanıtla
  • .............: iki akıllı klüp gs ve fb (!) iki akıllı futbolcu çamdalı ve potuk(!). gerçek akıl ise es es es es.....birbirini yırtıp klup yönettiğini zannedenler utansınlar.bu iki işe yaramaz sizin eseriniz.övünebilirsiniz. 2 0 Yanıtla
  • beykozlu: madem gondereceksınız neden uzun surelı teklıfler yapıyorsunuz sozleşme ımzalatıyorsunuz bıde aldıkları paraya bakkkk oynamadan 1.8 mılyon avro alıyolar sonrada sms fener ol kampanyası yapıyolar sonra paralar bıttı dıyolar halkı somuruyolar batın gıdın kapatın kazanmıyosanız 2 0 Yanıtla
    Volkan : İmzayı attıran aziz yıldırım 0 0
  • Hasan: Gençler farkında değilsiniz ama bunları Ali KOÇ değil Aziz malı aldı hani nerde şimdi 1 0 Yanıtla
  • Volkan: Yaaaa 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement