Fenerbahçe, Edin Visca'yı kadrosuna katmak için gün sayıyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Edin Visca'yı kadrosuna katmak için gün sayıyor

Fenerbahçe, Edin Visca transferinde artık mutlu sona çok yakın. Başakşehir'in yüksek maliyeti nedeniyle takımdan ayrılmasına olumlu baktığı Bosna-Hersekli futbolcuyu sarı-lacivertliler, para artı takas formülüyle kadrosuna katmak istiyor. 2025 yılına kadar turuncu-lacivertlilerle sözleşmesi olan yıldız futbolcunun ise bu transferin gerçekleşmesini bir hayli istediği belirtildi.

29.05.2021 17:17  Güncelleme: 17:28

Süper Lig devleriyle her transfer sezonu ismi anılan Edin Visca için en istekli kulüp Fenerbahçe. Özellikle Emre Belözoğlu'nun Bosna-Hersekli futbolcunun transfer edilmesi için ısrarlı tavrı sonrası, sarı-lacivertliler transferi mutlu sonla noktalamaya çok yaklaştı.

FENERBAHÇE KOLAYLIK BEKLİYOR

Yeni sezonda kadro maliyetini düşürmeye hazırlanan Başakşehir, takımdaki bazı isimlerle yolları ayıracak. Uygun bir teklifin gelmesi durumunda Visca da bu oyuncular arasında. 2025'e kadar İstanbul ekibiyle kontratı bulunan Visca için para artı takas formülü devrede. Daha önce Tolga Ciğerci ve Deniz Türüç konusunda Başakşehir'e kolaylık sağlayan Fenerbahçe, karşı taraftan benzer tutum bekliyor.

Fenerbahçe, Edin Visca\'yı kadrosuna katmak için gün sayıyor

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Edin Visca'yı kadrosuna katmak için gün sayıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Ömer Kanık: Hayırlı işler belli oluyor penaltı nasıl kullandığı bu haber ile 9 34 Yanıtla
  • Haluk Şimşek: Gene hata yapıyor fener bu futbolcu artık ahı gitmek üzere bize genç dinamik futbola aç oyuncular lazım. 21 1 Yanıtla
    Ömer Çakır: katiliyorum sana 7 1
  • Ömer Çakır: edin viscayi yanlis transfer 18 2 Yanıtla
  • Arif Türköz: Yine yanlış yapılıyor.hangi futbolcumuz bu adamdan daha kötü.allah akıl versin. 7 0 Yanıtla

Advertisement