Fenerbahçe'den Suudi Arabistan'a Transfer Olan Giuliano, Şov Yapıyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'den Suudi Arabistan'a Transfer Olan Giuliano, Şov Yapıyor

Fenerbahçe'den Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olan Brezilyalı futbolcu Giuliano, çıktığı 6 maçta 3 gol 1 asistlik performans göstererek parmak ısırttı.

22.10.2018 12:41  Güncelleme: 13:21

Fenerbahçe'den Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olan Brezilyalı futbolcu Giuliano, gösterdiği performansla göz dolduruyor. Fenerbahçe'ye 2017-2018 sezonunda Rus ekibi Zenit'ten transfer olan Brezilyalı 10 numara, sarı-lacivertli forma altında bir Alex etkisi göstermese de oynadığı futbolla taraftarı memnun etmişti.

6 MAÇTA 3 GOL 1 ASİST YAPTI

Yeni sezonun ikinci haftasından sonra Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olan Giuliano, buradaki performansıyla da tam not aldı. Brezilyalı futbolcu, Al Nassr formasıyla çıktığı 6 lig maçında 3 gol ve 1 asist yaparken, 21 pasla da ligin en çok şut pası veren futbolcusu oldu. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda Al Nassr'da mutlu olduğunu belirten 28 yaşındaki futbolcuyu sarı-lacivertliler adeta mumla arıyor.

Bu sezon geride kalan 9 haftada sadece 6 gol atabilen Fenerbahçe'nin 1 golünü Suudi Arabistan'a transfer olmadan önce Giuliano kaydetmişti.

Fenerbahçe\'den Suudi Arabistan\'a Transfer Olan Giuliano, Şov Yapıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'den Suudi Arabistan'a Transfer Olan Giuliano, Şov Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • sert: ne şovu la. ortalığı karıştırmak için haber yapıyonuz. 3 gol atmış alt tarafı. konu FB olunca tabi hiçbir fırsatı kaçırmıyonuz. 12 5 Yanıtla
  • tophaneli: şova bak şova 15 1 Yanıtla
  • kazanlı: maşallah baya büyük şov sanki bana 6 maçta 8.9 gol attı ....! 12 1 Yanıtla
  • başkannnnn: zaten bizden giden şov yapıyo lan !! van persiede öyle 12 0 Yanıtla
  • Sporseverler: Fener kümeye 2 6 Yanıtla
  • güneyden: KAÇAK BALIK BÜYÜK OLUR MİSALİ .... FENERE İNAT OYNUYOR... FENER FUTBOLCU KIYMA MAKİNESİ GİBİ... FENER FUTBOLCU OYNATAMİYOR... 5 1 Yanıtla
  • demir kara: MİLLETİN TÜM GAREZİ FENERBAHCE YE 2 1 Yanıtla
  • ?: Ikisi de sov yapiyor biri arabistan da diyeri küme de :D 1 1 Yanıtla

Advertisement