Fenerbahçe, Khouma Babacar için 7 milyon euroyu gözden çıkardı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Khouma Babacar için 7 milyon euroyu gözden çıkardı

Fenerbahçe, Sassuolo forması giyen Senegalli golcü oyuncu Khouma Babacar için İtalyan ekibine 7 milyon euro teklif etti.

20.08.2019 17:52  Güncelleme: 17:59

Forvet transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe mutlu sona yakın. Sarı-lacivertliler, Sassuolo forması giyen Khouma Babacar'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

TEK SORUN OPSİYONDA

Ersun Yanal'ın verdiği onay sonrası yaklaşık 1 hafta önce harekete geçen Sarı-Lacivertliler, İtalyan kulübüyle satın alma opsiyonlu kiralama konusunda anlaştı. Senegalli forvetin menajeriyle de el sıkışan yönetim sadece satın alma opsiyonu konusunda sıkıntı yaşıyor.

GÜÇLÜ FİZİĞİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Alınan bilgilere göre Sassuolo opsiyonun 10 milyon euro olması konusunda diretirken Fenerbahçe'nin teklifinin 7 milyon euro olduğu öğrenildi. Tarafların kısa süre içinde orta noktada buluşması bekleniyor. Geçen sezon Serie A'da 7 gole imza atan 26 yaşındaki Babacar güçlü fiziği ile dikkat çekiyor.

Fenerbahçe, Khouma Babacar için 7 milyon euroyu gözden çıkardı

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Khouma Babacar için 7 milyon euroyu gözden çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Bodrumcu eko vur başgan kadehe: Başgan öteki eko basganla bodrumda kalsin herzaman yaptıkları gibi bir şey olursa Meteoroloji suçlarlar mutlaka suclayacak birini bulurlar ben çalişmeyi sevmiyim parayı seviyim polat magdurumda magdurum 3 ay tatil yapmak benimde hakkım la belediye kasasindaki bitmedi dimi daha burdan kayağa gidecem 4 6 Yanıtla
    çarşamba : Günü yağmur yağacakmış . Bakalım ne yapacak. 0 0
  • Şakiri: 7 gollü golcü mü olur bizim lugano atiyodu bi sezonda o kadar 3 0 Yanıtla
  • Hakan: Baasgan guzel bir kadro görduya sahada nasil dağıtırim diye dusunuyor babacara alacagana getir 2 tane stoper tamam 1 0 Yanıtla
  • Bvj: Normal halk da gozden para cikarabilsin 1 0 Yanıtla
  • oldu.: Tek gözden mi yoksa çift gözün toplamı mı? Çift gözden ise çoooook az. 0 0 Yanıtla
  • Jsnns: Gozden para cikarayamanlar tesbit edilsin 0 0 Yanıtla

Advertisement