Fenerbahçe, Nikola Kalinic hakkında çıkan transfer dedikodularını yalanladı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Nikola Kalinic hakkında çıkan transfer dedikodularını yalanladı

Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ın da gündeminde olan Nikola Kalinic'i istediğine dair çıkan haberler yalanlandı. Kulüp tarafından yapılan resmi açıklamada "Ali Koç ve Fali Ramadani, Nikola Kalinic transferi için bir araya geldi" ifadesinin gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

09.09.2020 00:09  Güncelleme: 00:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de sıcak dakikalar yaşanıyor. Sarı lacivertli ekibin, Beşiktaş'ın da ilgilendiği Hırvat forvet Nikola Kalinic'i gündeme aldığına dair haberler çıkarken kulüp, gelişmelere sessiz kalmadı. Açıklama yayınlayan Fenerbahçe, Ali Koç'un oyuncunun menajeri Fali Ramadani ile bir araya geldiği bilgisinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Açıklamada "Kulübümüz son iki yıldır, ortaya atılan, doğruluğu olmayan transfer iddiaları hakkında açıklama ve yalanlama yapmama duruşunu taşımaktadır. Bugün akşam saatlerinde, bizzat başkanımız referans gösterilerek "Ali Koç ve Fali Ramadani, Nikola Kalinic transferi için bir araya geldi" diye kamuoyuna özel haber olarak servis edilen ve pek çok mecrada da son dakika olarak yer alan haber için açıklama yapma gerekliliği doğmuştur" ifadeleri yer aldı.

HİÇBİR GÖRÜŞME OLMADI

Fenerbahçe, Atletico Madrid forması giyen Kalinic ile hiçbir görüşmenin olmadığını da vurguladı ve "Haberde iddia edilen futbolcu ile ilgili başkanımızın ve kulübümüzün hiçbir girişimi ve görüşmesi olmadığını kamuoyu ile paylaşmak isteriz" sözlerini kullandı.

Fenerbahçe, Nikola Kalinic hakkında çıkan transfer dedikodularını yalanladı

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Nikola Kalinic hakkında çıkan transfer dedikodularını yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • fatih gül: nikola kalinic yeni forma fenerbahce istanbul sari lacivert kadiköy sükrü saracoglu istanbul sabiha gökcen atatürk 0 0 Yanıtla
  • Haydar: Bu adamı istemiyorum 0 0 Yanıtla
  • hakan: geçen ay da muriç lazio olayını yalanladınız. ey fb yalancı kimmiş? 0 0 Yanıtla
  • Erbaa lı: İçi bile gitmiştir. Ama yapacak bir şey yok. 0 0 Yanıtla

Advertisement