Fenerbahçe'nin bu sezon attığı 56 golün 23'ü duran toptan geldi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin bu sezon attığı 56 golün 23'ü duran toptan geldi

Fenerbahçe\'nin bu sezon attığı 56 golün 23\'ü duran toptan geldi

Süper Toto Süper Lig'in 33. haftasında Yeni Malatyaspor'la karşılaşan Fenerbahçe duran toplardan attığı gollerle dikkat çekiyor. Enner Valencia'nın sarı-siyahlı ekibe karşı attığı serbet vuruş golüyle Kanarya, duran toptan bu sezon 23. golünü attı. 56 golü bulunan sarı-lacivertliler gollerinin yarısını duran toptan bulurken, ligde bu alanda zirvede bulunuyor.

08.04.2021 19:59  Güncelleme: 20:06

Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor karşısında serbest vuruştan golünü atan Enner Valencia, sarı-lacivertlilerin bu sezon 23. duran top golüne imza attı.

DURAN TOP GOLÜNDE DAHA İYİSİ YOK

18. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına gelen Valencia, çaprazdan yaptığı vuruşta kaleci Ertaç'ı geçmeyi başardı. Bu golle birlikte Fenerbahçe'nin bu sezon ligde attığı 56 golün 23'ü duran toplardan gelmiş oldu. Sarı-lacivertliler, Süper Lig'de en çok duran top golü bulan takım konumunda yer alıyor.

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin bu sezon attığı 56 golün 23'ü duran toptan geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Vatan: Çok önemli bir haber sağolunnn 9 4 Yanıtla
  • Merhaba : Fenerbahçe ile oynayan her takım terinin son damlasina kadar mucadle ediyor sonraki maçlar da tirt çıkıyorlar . Rakip maclarda kolunu uzatmayan kaleciler boş kaleye yalandan atamayanlar . Şimdi göreceğiz bu hafta Malatya'yi Kasımpaşa maçında geçtiğimiz maçlarda gordugumiz gibi 1 0 Yanıtla
  • Tuncay koç: Seyirci yok tepki yok ali koçun çifliği ne güzel hayat 0 0 Yanıtla
  • Sami: Zaten organize futbol yok sadece pas var karambole futbol var.. hücum yok isabetli şut yok futbolcularda suç yok suç bu oyuncuları alanda ve sistemi hücum futbolunu kuramayanda forvetlerden kanat oyuncusu yaratmaya çalışıyorlar adamlar ne top tutmayı ne orta yapmayı becerebiliyor pas bile atmayı beceremiyorlar şuan da ikinci olmanın tek sebebi fenerbahçenin büyük klüp olmasıdır yani ne yönetim ne hoca nede oyuncuların hiçbirinin emeği yoktur 0 0 Yanıtla
  • Oğuz: Çünkü takımda oyunu yönlendirecek bir alex yok. Salla gitsin bam güm oyununda anca buladar 0 0 Yanıtla

Advertisement