Ersun Yanal'dan Ferdi Kadıoğlu kararı - Son Dakika
Spor

Ersun Yanal'dan Ferdi Kadıoğlu kararı

Gençlerbirliği maçında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Ferdi Kadıoğlu, Demir Grup Sivasspor'la oynanacak kritik mücadelede yine kulübede olacak.

13.12.2019 08:36  Güncelleme: 10:01

Lider Demir Grup Sivasspor ile ilk yarının en kritik maçını oynayacak olan Fenerbahçe'de, teknik direktör Ersun Yanal'ın sahaya süreceği kadro büyük ölçüde netleşti.

TERCİH YİNE OZAN TUFAN

Geçen hafta Gençlerbirliği'ne attığı mükemmel golle bir anda taraftarın sevgilisi haline gelen Ferdi Kadıoğlu. Yanal'ı ikilemde bırakmış olsa da, tecrübeli teknik adamın yine Ozan Tufan'ı tercih etmesi bekleniyor.

Yanal'ın, bu sezon 7 maçta 3 gol, 2 asist üretmiş olmasına rağmen Ferdi'yi böyle önemli mücadeleler için yeterli görmediği genç oyuncuyu, maçın gidişatına göre 2. yarıda oynatması bekleniyor.

Ersun Yanal\'dan Ferdi Kadıoğlu kararı
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Ersun Yanal'dan Ferdi Kadıoğlu kararı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Ersun cesur ol biraz : Bırak ta oynasın çocuk ozana verdiğin sansı buna versen çocuk uçup gitmişti 12 2 Yanıtla
  • Ferdiyi her maç : 2 ci yarı başında al mutlaka 1 0 Yanıtla
  • Başkan ömer : Şimdi oynatirsan her maç gol atar fb beraberliğe razı 1 0 Yanıtla
  • fb : her maç 2 3 genç oynarsa fener daha da başarılı olur.mesela her maç 90dk ferdi ve zajk oynasın.en azından deniz türüçten daha iyi oynuyolar .birde milletin takımında oyuncusu takıma katkı sağlıyor bizde de jailson puan kaybettiriyor.o olmasa şu an liderdik 0 0 Yanıtla
  • İTALYA: TÜRK DEĞİLMİ BU 0 0 Yanıtla

Advertisement