MHP Denizli Çal İlçesi Belediye Başkan Adayı Fethi Akçan Kimdir? - Son Dakika
Politika

MHP Denizli Çal İlçesi Belediye Başkan Adayı Fethi Akçan Kimdir?

MHP Denizli Çal İlçesi Belediye Başkan Adayı Fethi Akçan Kimdir?

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Denizli Çal İlçesi Belediye Başkan adayı olarak Fethi Akçan'ı seçti. Fethi Akçan kimdir?

06.02.2019 11:57

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde MHP'den Denizli Çal İlçesi Belediye Başkan adayı belirlendi. Denizli Çal İlçesi Belediye Başkan adayı Fethi Akçan kimdir?

FETHİ AKÇAN KİMDİR?

Başkan adayı, 14 Şubat 1971 yılında Denizli'nin Çal İlçesine bağlı Dağmarmara Köyünde dünyaya geldi. İlkokulu Dağmarmara Köyünde, ortaokulu Çal Süller İmam Hatip Ortaokulunda, lise öğrenimini ise Çal Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü'nde tamamladı.

MHP Denizli Çal İlçesi Belediye Başkan Adayı Fethi Akçan Kimdir?

ÇAL İLÇE ŞEFLİĞİNDE BULUNDU

Akçan, 1991 yılında Türkiye Elektrik Kurumunda çalışmaya başladı. 1993 yılında Türkiye Elektrik Kurumu Baklan İlçe Şefi olarak atandı. 1996 yılında Çal İlçe Şefliği görevine getirildi ve 2009 yılına kadar bu görevi sürdürdü. 5 Ekim 2009 tarihinde Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş. Yatırım Müdürlüğü'ne atandı.

SİSTEM UZMANI OLARAK GÖREV YAPTI

Fethi Akçam, Aydem Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan Sistem İşletme Grup Müdürlüğü Coğrafi Bilgi Sistemleri Bölümü'nde Sistem Uzmanı olarak görevde bulundu. 2014 Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanı seçildi. Akçam, evli olup iki çocuk babasıdır.

Son Dakika Politika MHP Denizli Çal İlçesi Belediye Başkan Adayı Fethi Akçan Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement