Fetö'nün Darbe Girişimi - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimi

FETÖ üyesi bir grup cunta üyesi asker tarafından düzenlenen darbe girişiminde şehit olanlar için Çankırı'da mevlit okutuldu.

13.08.2016 20:31

FETÖ üyesi bir grup cunta üyesi asker tarafından düzenlenen darbe girişiminde şehit olanlar için Çankırı'da mevlit okutuldu.

Orta ilçesine bağlı Sakaeli köyünde düzenlen mevlit öncesi, ellerine Türk bayraklarını alan ilçe halkı, köy meydanında FETÖ aleyhine slogan attı.

AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, yaptığı konuşmada, yoğun katılım dolayısıyla köy halkına teşekkür etti.

Türk milletinin destan yazdığını söyleyen Filiz, "Silahı olmayan bu millet, silaha karşı vatanını kurtararak tüm dünyaya örnek olacak bir tarih yazmıştır. Mısır'ı, Suriye'yi Libya'yı gördük ama Türk milleti Türkiye'yi Amerika'ya teslim ettirmemiştir." dedi.

Türkiye'nin FETÖ'ye karşı ciddi bir mücadeleye girdiğini belirten Filiz, "Bildiğiniz FETÖ taraftarı, terörü destekleyen insanlar varsa bunları bildirin. Devletimiz, bu güne kadar kanını emen bu canilerden temizlenmeli." diye konuştu.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve duaların ardından demokrasi şehitleri için mevlit okundu.

Programa, AK Parti İl Başkanı Celal Kaman, Sakaeli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hikmet Yıldız ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement