Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kahramanmaraş İl Başkanı Hasan Kızıldağ, "Rabbim, milletimize ve devletimize, hainlik düşünen, huzurunu bozmak isteyen tüm alçakları Kahhar sıfatıyla kahru perişan eylesin.

18.07.2016 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kahramanmaraş İl Başkanı Hasan Kızıldağ, "Rabbim, milletimize ve devletimize, hainlik düşünen, huzurunu bozmak isteyen tüm alçakları Kahhar sıfatıyla kahru perişan eylesin." dedi.

BBP İl Başkanlığında basın açıklaması yapan Kızıldağ, BBP olarak milletin adına haysiyetli bir mücadele verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi.

Türkiye'de gerçekleştirilmek istenen darbe girişimine sert bir dille tepki gösteren Kızıldağ, şunları kaydetti:

"Ülkemizinde satılmış iş birlikçi hainlerin alçakça planları ile gelişmiş olan bir alçak hadise yaşandı. Yaşanan bu alçak hadise karşısında aziz milletimizin feraseti, cesareti ve kararlılığı galip gelmiştir. Tarihimizde bir çok darbe girişiminde bulunulmuştur ve bedelini de en ağır şekilde ödemiştir. Bakın dün bir çok haber kanalı dahil, hatta Kahramanmaraş milletvekillerinden biri Muhsin Yazıcıoğlu'na suikast yapanlardan birinin de yakalandığını dillendirdiler. Nerede, nasıl yakalanmış bu şahıs? Cumhurbaşkanın kaldığı otele baskın düzenleyen ekibin içinde. Peki bu alçağın yakalanması için illa başka bir suç işlemesi mi gerekirdi."

Kızıldağ, yaşanan alçak hadise sonucu şehit olan polis ve vatandaşlara rahmet diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement