Fikir Market Girişimcilerin Hizmetinde - Son Dakika
Güncel

Fikir Market Girişimcilerin Hizmetinde

Fikir Market Girişimcilerin Hizmetinde

"Bir Fikrin mi Var?" yarışmasının ana sponsoru Aktif Bank, girişimcilere tam 1 milyon lira destek verdi.

19.02.2014 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AKTİF BANK'TAN GİRİŞİMCİYE MİLYONLUK DESTEK…

"Bir Fikrin mi Var?" yarışmasının ana sponsoru Aktif Bank, girişimcilere tam 1 milyon lira destek verdi. İnovasyona ve girişimciliğe verdiği destekle her zaman bir adım öne çıkan yeni jenerasyon bankacılığın temsilcisi Aktif Bank, inovatif ve özgün girişimcilik fikirlerinin sunulacağı ve yatırımcılarla buluşturulacağı bir online fikir marketi kuruyor.

Yeni jenerasyon bankacılığın mucidi Aktif Bank, "Bir Fikrin mi Var?" yarışmasında birinci olan "Modüler Akıllı Şebeke Platformu" ve ikinci olan "Storeflow" projelerinin hayata geçirilebilmesi için girişim sermayesi desteği verecek. Her zaman yenilikçi fikirlerin ve girişimcilerin yanında olan Aktif Bank, bu desteğini bir adım daha ileriye taşıyor. Girişimcilere sağlanacak sermaye desteğinin yanı sıra, fikirlerin sunulacağı ve yatırımcılarla buluşturulacağı bir online platform kurma hazırlığında olan Aktif Bank, bu sayede "fikirlerin sanal pazarı"nı hayata geçirecek.

Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Önder Halisdemir, girişimciliğe ve yeni fikirlere verdikleri değer ve desteğin bu programla sınırlı kalmayacağını belirterek, fikirlerini hayata geçirmek için yatırımcılara ulaşmaya çalışanlara, doğru kanalı bulamayanlara müjdeli bir haber verdi:

"Aktif Bank olarak, Türkiye'de girişimciliğin desteklenmesine büyük önem veriyoruz. Yarışmada kazanamayan fikirler de dahil olmak üzere fikirlerin toplandığı ve yatırımcılara sunulacağı, yatırımcıların da bu fikirleri değerlendireceği ve iletişim kurabilecekleri online bir platform kuruyoruz. Burada fikirler yarışacak, kendini gösterecek. Yatırımcıların dikkatini çekmeye çalışacak. Fikirlerin sanal pazarı olarak da düşünebileceğimiz bu platform, ülkemizin geleceğine uzanan en aydınlık yol olacak. Çünkü biz geleceğin inovasyonla şekilleneceğine inanıyoruz."

EN İYİ FİKRİ BU JÜRİ SEÇTİ

Aktif Bank'ın sponsorluğunda 360 televizyonunda yayınlanan "Bir Fikrin mi Var?" yarışması geçen cumartesi akşamı saat 21.00'de final bölümüyle ekrana geldi. Jüri; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Önder Halisdemir, Ethem Sancak (Tüm Medya Yönetim Kurulu Başkanı), Cengiz Özdemir (Tüm Medya İcra Kurulu Başkanı), Prof. Dr. Nurcan Baç (Yeditetepe Üniversitesi Rektörü), Haluk Okutur (Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı), Nilüfer Bulut (Türkiye İş Kadınları Derneği Başkanı) ve Fuat Sami'den (Bir Fikrin Mi Var yaratıcısı ve yapımcısı) oluşuyordu. Her biri alanının öncü ve lider isimlerinden olan jüri üyelerinden Dr. Önder Halisdemir, Cengiz Özdemir, Haluk Okutur, Nilüfer Bulut ve Fuat Sami'nin oylarıyla "Modüler Akıllı Şebeke Plaftormu" isimli fikir yarışmanın birincisi seçildi. Yarışmanın birincisine ve ikincisine "girişim sermayesi desteği" ve ayrıca fikirlerin yatırımcılarla buluşturulacağı online platformun kurulması olmak üzere tam bir milyon lira değerinde destek veren Aktif Bank, böylece inovatif fikirlerin hayata geçirilmesini sağlayacak. KOSGEB de yarışmanın birincisine 400 bin lira destek verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fikir Market Girişimcilerin Hizmetinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement