Fikret Yılmaz, Karabükspor'dan Ayrıldı - Son Dakika
Spor

Fikret Yılmaz, Karabükspor'dan Ayrıldı

Fikret Yılmaz, Karabükspor\'dan Ayrıldı

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz görevinden istifa etti.

05.09.2018 14:10

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un  teknik direktörü Fikret Yılmaz, istifa etti.
Çamlık Spor Tesisleri'nde gazetecilere açıklama yapan Yılmaz, iki  aydır Karabük'te olduğunu ve transfer ettikleri oyuncuların lisanslarının  çıkmadığını, altyapı oyuncularıyla bu sürede 4 maça çıktığını söyledi.
Genç oyunculara bu 4 maçta gösterdikleri performans ve verdikleri  mücadele için teşekkür eden Yılmaz, şunları kaydetti:
"Hiçbir zaman bırakıp kaçmak, yarı yolda bırakmak düşüncem olmadı.  Lisanslar açılmadı ve gördüğüm tablo gelecek için hiç ümit vermedi. Bu nedenle  bundan sonraki müsabakalarda başka bir arkadaşın görev almasının uygun olduğunu  düşünüyorum. Bu kan değişikliği falan değil. Benim açımdan artık devam edersem  bana zarar vereceğini düşündüğüm için... Genç oyuncuların bu yükü  kaldırabileceğini zannetmiyorum. Bundan dolayı istifa etmeye karar verdim. Bugüne  kadar bana gösterilen ilgiye, sevgiye çok teşekkür ediyorum. Çok güzel anlar  yaşadım. Beni sevdiler, ben de onları sevdim ama maalesef buraya kadarmış."
Kulüp başkan Sedat Namal'ın çok değerli bir insan olduğunu, başkanlığa  devam etmesi gerektiğini ve Karabüklülerin onun nezdinde takıma sahip çıkması  gerektiğini vurgulayan Yılmaz, "Karabükspor daha kötüye gitmez inşallah.  Bulunduğu konumu korur. Ben geldim olmadı, önümüzü göremedim. Herhangi bir ışık  da yok. Bundan dolayı ayrılmaya karar verdim. Herkese teşekkür ediyorum." diye  konuştu.
Kardemir Karabükspor'un gelecekte başarılı olması için tavsiyelerde  bulunan Fikret Yılmaz, gazetecilerle vedalaşarak kentten ayrıldı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Fikret Yılmaz, Karabükspor'dan Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement