Fırat Kalkanı Harekatı - Astsubay Kıdemli Üstçavuş Furkan Yavaş'ın Babaevi - Son Dakika
Güncel

Fırat Kalkanı Harekatı - Astsubay Kıdemli Üstçavuş Furkan Yavaş'ın Babaevi

Fırat Kalkanı Harekatında şehit düşen 30 yaşındaki Astsubay Kıdemli Üstçavuş Furkan Yavaş'ın, İzmir'deki babaevine acı haber ulaştı.

22.12.2016 10:50

Fırat Kalkanı Harekatında şehit düşen 30 yaşındaki Astsubay Kıdemli Üstçavuş Furkan Yavaş'ın, İzmir'deki babaevine acı haber ulaştı.

Merkeze bağlı Gaziemir ilçesine oturan şehidin annesi Zeynep (54) ve emekli özel harekat polisi babası Süleyman Sırrı Yavaş'a (58) şehadet haberi sağlık ekipleri ve askeri yetkililer tarafından verildi.

Haberin verilmesinin ardından şehidin babaevi ve sokağa Türk bayrakları asıldı, yakınları ve komşuları destek için ailenin yanına geldi.

Şehidin kardeşi Nisa Garipoğlu (26), ağabeyinin Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda görev yaptığını ve bekar olduğunu belirterek, son olarak Ramazan bayramında kullandığı izinde bir araya geldiklerini, sık sık da telefonla görüştüklerini belirtti.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) desteğiyle, Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) tarafından Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik düzenlenen Fırat Kalkanı Harekatı sırasında dün Halep kentine bağlı El-Bab bölgesi yakınlarında 14 asker şehit olmuştu.

Fırat Kalkanı Harekatı - Astsubay Kıdemli Üstçavuş Furkan Yavaş\'ın Babaevi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fırat Kalkanı Harekatı - Astsubay Kıdemli Üstçavuş Furkan Yavaş'ın Babaevi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement