FIRTINADA DEVRİLEN AĞAÇ NEDENİYLE 7 ÖĞRENCİ YARALANDI - Son Dakika
Güncel

FIRTINADA DEVRİLEN AĞAÇ NEDENİYLE 7 ÖĞRENCİ YARALANDI

AĞRI'nın Patnos ilçesinde etkili olan fırtına iki katlı bir binanın çatısını uçurdu, Zirekli köyünde ise devrilen ağaç nedeniyle 7 öğrenci yaralandı.

29.03.2023 16:50  Güncelleme: 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AĞRI'nın Patnos ilçesinde etkili olan fırtına iki katlı bir binanın çatısını uçurdu, Zirekli köyünde ise devrilen ağaç nedeniyle 7 öğrenci yaralandı. Yaralı öğrenciler Patnos Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Fırtına nedeniyle yine Ağrı kent merkezinde yapımı devam eden cami inşaatın çatısı uçtu.

Patnos ilçesinde fırtına nedeniyle bir binanın kopan çatısı caddeye düştü olayda şans eseri yaralanan olmadı. İlçede öğleden sonra başlayan ve saatteki hızı yaklaşık 70 kilometreye ulaşan fırtına, hayatı olumsuz yönde etkiledi. Fırtına yüzünden Zirekli köyünde bir ağaç devrildi. Okulun bahçesine düşen ağaç oyun oynayan Yiğit Baykan, Aysel Dağ, Özlem Dağ, Nurbahar Dağ, Elanaur Dağ, Hasret Dağ ve Azra Dağ'ı yaraladı. Öğrenciler kaldırıldıkları Patnos Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

CAMİNİN ÇATISI UÇTU

Bu arada Ağrı merkez Cumhuriyet Caddesin'de inşaatı devam merkez caminin çatısıda şiddetli rüzgar sebebiyle uçtu.

FIRTINADA DEVRİLEN AĞAÇ NEDENİYLE 7 ÖĞRENCİ YARALANDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel FIRTINADA DEVRİLEN AĞAÇ NEDENİYLE 7 ÖĞRENCİ YARALANDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement