Fkf'liler, 'Muhalif Suriyelileri' Protesto Etti - Son Dakika
Güncel

Fkf'liler, 'Muhalif Suriyelileri' Protesto Etti

Fkf\'liler, \'Muhalif Suriyelileri\' Protesto Etti

Bilgi Üniversitesi'nin Santralİstanbul Kampüsü'nde, Küresel Sorunlar Platformu tarafından düzenlenen "Muhaliflerin Gözünden Suriye Krizi" başlıklı toplantı Fikir Klüpleri Federasyonu (FKF) üyelerince protesto edildi.

05.10.2013 14:00

Bilgi Üniversitesi'nin Santralİstanbul Kampüsü'nde, Küresel Sorunlar Platformu tarafından düzenlenen "Muhaliflerin Gözünden Suriye Krizi" başlıklı toplantı Fikir Klüpleri Federasyonu (FKF) üyelerince protesto edildi. Suriye Ulusal Konseyi eski Başkanı George Sabra, Suriye Ulusal Konseyi eski Başkanı Abdulbaset Sieda ile Suriye Muhalif ve Devrimci Ulusal Güçler Koalisyonu (SMDK) Türkiye Temsilcisi Halid Hoca'nın katıldığı toplantıya gelen yaklaşık 50 kişilik grup, geçtiğimiz Mart ayında Şam Üniversitesi'ne düzenlenen bombalı saldırı sonucu 15 öğrencinin ölümünü protesto etti.

BURADAKİ KONUŞMACILARIN ELLERİ KAN İÇİNDEDİR

Toplantı sırasında, gruptan bir kişi ayağa kalkarak, "Bugün buradaki konuşmacıların elleri kan içindedir. Biz Fikir Kulüpleri Federasyonu olarak memleketin her yanında bu insanların karşısına dikileceğiz. Ben mimarlık öğrencisiyim, gelirken T cetveli getirmiştim. Görevliler salona girerken cetveli aldı, umarım konuşmacılara iletilecektir. Bu T cetveli Şam Üniversitesi'nde bombalı saldırıyla öldürülen arkadaşlarımızın anısınadır. Biz muhaliflerin gözünden Suriye'yi çok iyi biliyoruz. Muhaliflerin gözünden Suriye, Reyhanlı'da patlatılan bombadır, Döne ananın çığlıkları Reyhanlı'yı inletmişti" dedi.

(BB) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fkf'liler, 'Muhalif Suriyelileri' Protesto Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement