Fren ile gazı karıştırdı, dükkana daldı - Son Dakika
Güncel

Fren ile gazı karıştırdı, dükkana daldı

İstanbul Bahçeşehir'de bir sürücü, aracını park etmek istediği sırada fren ile gazın yerini karıştırınca olanlar oldu. Araç bir anda dükkana dalarken, dükkanda kimsenin olmaması olası bir facianın da önüne geçmiş oldu.

27.05.2021 17:14  Güncelleme: 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un Bahşehir ilçesinde aracını park etmek isteyen bir sürücü, az kalsın büyük bir faciaya neden oluyordu. Saat 13.00 sıralarında Gölet mevkiinde meydana gelen olayda, 34 JY 7686 plakalı otomobili kullanan sürücü kuru yemiş dükkanının önüne park etmek istediği esnada fren ile gazın yerini karıştırdı.

KURUYEMİŞ DÜKKANINA GİRDİ

Fren yerine gaza basan sürücü, kuru yemiş dükkanının önünde bulunan ürünleri de dağıtarak dükkana girdi. O esnada dükkanda alışveriş yapan kimsenin olmaması olası bir facianın önüne geçti. Sürücünün ise, yara almadan kurtulduğu öğrenildi.

Fren ile gazı karıştırdı, dükkana daldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fren ile gazı karıştırdı, dükkana daldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Mehmet Yıldız: Bir sürücü değil bir KADIN sürücü. 20 8 Yanıtla
    Mert: Hergün onlarca ölümlü kaza oluyor hepsini kadınlar yapıyor zaten hala geri kafanızla cinsiyet ayrımı yapmaktan bıkmadınız bitmediniz tükenmediniz 0 0
  • X: Kadın sürücümü onu söyleyin yeterli 18 7 Yanıtla
    Ekro: Sen kimsin karar mercimi hayırdır. 0 0
  • X: Bu tip haberler hep fren ve gaz pedalı yerinin karışması diye yazılır ama reelde öyle bir durum sözkonusu değil psikolojik savunma refleksi ve toplumun işine gelen bir bahane. 7 1 Yanıtla
  • deli: iyi ki insan yokmus 0 0 Yanıtla
  • Ilgaz: Bayanlara araç vermeyelim lütfen 0 0 Yanıtla

Advertisement