Gaffar Okkan'ın Şehit Edilişinin 17. Yılı Etkinlikleri - Dostluk Maçı - Son Dakika
Güncel

Gaffar Okkan'ın Şehit Edilişinin 17. Yılı Etkinlikleri - Dostluk Maçı

Diyarbakır'da "Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ı Anma Etkinliği" kapsamında dostluk maçı gerçekleştirildi.

24.01.2018 21:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da "Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ı Anma Etkinliği" kapsamında dostluk maçı gerçekleştirildi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin davetlisi olarak kente gelen eski futbolcular Nihat Kahveci, Tuncay Şanlı, Mehmet Gönülaçar, Erman Özgür ve sanatçı Berdan Mardini Diyarbakır Belediye Başkanı Cumali Atilla ile şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ve 5 silah arkadaşının saldırıya uğradığı yere karanfil bıraktı.

Daha sonra Büyükşehir Belediye ile Valiliği ziyaret eden eski futbolcular ve sanatçı Mardini, Belediye Başkanı Atilla ve Vali Hasan Basri Güzeloğlu'yla görüştü.

Eski futbolcular ve sanatçı Mardini, belediyenin "Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ı Anma Etkinliği" kapsamında düzenlediği Diyarbakır- Sakarya dostluk maçına katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Talaytepe Kapalı Spor Tesislerinde oynanan maçta bütün oyuncular sahaya, 21 numaralı "Gaffar Okkan" formasıyla çıktı. İki devre halinde oynanan maç 5-5 bitti.

Maç esnasında taraftarlar, "Gaffar Okan kalbimizde yaşıyor", "Sakarya'da doğdu, Diyarbakırlı oldu, helal olsun sana Gaffar baba" sloganları attı.

Maça katılan Tuncay Şanlı, "Şehitlerimizi unutmak mümkün değil. Onlara Allah'tan rahmet diliyorum. Burada olmaktan mutluluk ve gurur duyuyorum." dedi.

Sanatçı Berdan Mardini ise şehit Emniyet Müdürü Okkan'ın spora önem verdiğini belirterek, "Bu durumları da unutmamak adına Gaffar Okkan bölge için kendini feda etmiş. Büyüklerimizi unutmamak adına buraya geldik." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaffar Okkan'ın Şehit Edilişinin 17. Yılı Etkinlikleri - Dostluk Maçı - Son Dakika


Advertisement