Galatasaray 4 Eksikle Çalıştı - Son Dakika
Güncel

Galatasaray 4 Eksikle Çalıştı

Galatasaray, Beşiktaş ile Hafta Sonunda Yapacağı Derbi Maçın Hazırlıklarına Başladı.

25.09.2007 20:17

Galatasaray, Beşiktaş ile hafta sonunda yapacağı derbi maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde 1,5 saat süren antrenman öncesinde, Alman teknik adam, futbolcularıyla 10 dakika süren bir toplantı yaptı ve uyarılarda bulundu. Feldkamp, daha sonra takımına, eğlenceli oyunlarla, bir hayli neşeli geçen antrenman yaptırdı. Birdirbir, mendil kapmaca gibi oyunlar oynayan futbolcular, antrenmanın ilk bölümünü neşe içinde geçirdi. Futbolcular daha sonra antrenör Ahmet Akcan yönetiminde, teknik ve taktik çalışma programı uyguladı. Çift kale maçla antrenman tamamlandı.

Bu arada, Brezilyalı futbolcu Lincoln, antrenmandan sonra sahada kalarak bir süre frikik çalışması yaptı.

Sarı-kırmızılıların antrenmanına, sakatlıkları bulunan Hasan, Nonda, Okan ve Sabri katılmadı.

Sakatlıkları bulunan oyunculardan Servet ve Arda ise takımdan ayrı çalıştılar. Feldkamp'ın, bir süre bu oyuncularla ilgilenmesi dikkat çekerken, Alman teknik adam, doktorlar Murat Çevik ve İlker Yücesir'den saha içinde sakatlar konusunda bilgi aldı.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, antrenman öncesinde basın mensuplarıyla yaptığı sohbette, oruç konusunda futbolcuların hepsiyle görüştüklerini söyledi.

Bu işin bilimsel yönünü futbolculara anlattıklarını ifade eden Sezgin, ''Onlar da hakemlerin, maç sırasında su molaları verdiği bir ortamda oruç tutmanın uygun olmadığını söylediler, ancak böyle bir demokratik ortamda kimsenin inancına da engel olamayız'' dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Galatasaray 4 Eksikle Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement