Galatasaray'a Onyekuru Müjdesi! - Son Dakika
Spor

Galatasaray'a Onyekuru Müjdesi!

Galatasaray'ın gelecek sezon kadrosunda tutmak istediği Onyekuru için müjdeli haber geldi. Onyekuru için kulübü Everton Teknik Direktörü Silva, "Kadromuzda Onyekuru bölgesinde oynayacak 4 oyuncumuz var. Henüz kararımı vermedim." dedi.

22.05.2019 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Everton'dan kiraladığı Henry Onyekuru'yu elinde tutmak istiyor. Sarı-Kırmızılılar, Nijeryalı kanat oyuncusunu kiralık veya bonservisiyle yeniden kadroya dahil etmeyi hedeflerken, İngiltere'den G.Saray taraftarlarına müjde gibi bir açıklama geldi. Everton Teknik Direktörü Marco Silva, "Henüz karar vermedim. Şu anda kadromuzda Onyekuru'nun bölgesinde görev yapabilen 4 oyuncu var. Richarlison, Lookman, Bernard ve Theo... Ayrıca Onyekuru'nun çalışma izniyle ilgili de sorun sürüyor" yorumunda bulundu.

FATİH TERİM TALEPTE BULUNDU

Akşam'da yer alan habere göre; Bu açıklama Sarı-Kırmızılı yönetimin elini güçlendirdi. Galatasaray, oyuncuyu kiralık veya bonservisiyle birlikte kadroya dahil etmek istiyor. Cim-Bom, 10 milyon euro civarında bir rakam önerdi ama Everton, 20 milyon euro talep ediyor. Bu pazarlıklar sonucunda taraflar orta noktayı bulursa Onyekuru'nun tapusu alınacak. 21 yaşındaki Nijeryalı kanat oyuncusunun kiralık olarak 1 sezon daha Sarı-Kırmızılı formayı giyme ihtimali bulunuyor. Fatih Terim, yönetimden Onyekuru'yla ilgili adım atılmasını istedi.

SONSUZA KADAR G.SARAY!

Onyekuru, şampiyonluk sonrasında sosyal medyada yaptığı açıklamada, "Burada kendimi evimde hissediyorum. Sonsuza kadar Galatasaray" demişti. Futbolcunun takımda kalmak istediğini herkes biliyor. Başkan Mustafa Cengiz de bunu katıldığı bir programda açıkladı. Onyekuru'nun bu isteği, pazarlıklarda Galatasaray'ın elini güçlendirecek. Sarı-Kırmızılılar, 21 yaşındaki yıldızın tapusunu alabilirse, uzun yıllar kanat bölgesiyle ilgili sıkıntı yaşamayacağını düşünüyor. Taraftar da onu istiyor.

Galatasaray\'a Onyekuru Müjdesi!

Son Dakika Spor Galatasaray'a Onyekuru Müjdesi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Jale yala: Turkler anlamio futboldan disaridan 3 sinif futbolculara kaliyo hep, dusuk insanlar,maymun oynasa onuda alkislarsiniz cunki futboldan ne anlar turkler,ancak fesatliktan anlarsiniz siz turkler,herneyse size bol surunmeler ,adam olmaz. Turkiye ve futbolu da 2 24 Yanıtla
  • ANKET: Hadi anket yapalım ONYEKURU diyorsan like FEGHOULİ diyorsan diss like at bakalım kim kazanacak. 6 18 Yanıtla
  • IMAMOĞLU: HERŞEY ÇOOOOOK GÜZEL OLACAK 14 7 Yanıtla
  • Ertan dayar: Yazik bu zencilere para verio memleket zenci doldu turkie,dangalak klup baskanlari 1 16 Yanıtla
    Cevap: Ertan kardeş biz insan olarak bakıyoruz, ten rengi olarak görmüyoruz. Bak bu ülke seni bile kabulleniyor 4 0
  • Adile : Batsn bu memleket,futbolunuzda iki paralik insanlar sizi,top pesonde herkes bos seyler hep 2 13 Yanıtla
  • bir dost: hadi insallah olur guzel oyuncuuuuu 3 11 2 Yanıtla
  • Yazık: Herşey daha güzel olacak deyip ne çekiyorlar acep. Lan daha güzelin koşolu şuan güzel olması.... 4 7 Yanıtla
    Cevap: Maalesef haklısın 0 0
  • gs li: kalırsa süper olur, babel ile destan yazabilirler. 8 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement