Galatasaray Divanında Tartışma - Son Dakika
Güncel

Galatasaray Divanında Tartışma

Galatasaray Divanında Tartışma

Galatasaray divanında tartışma Galatasaray'ın Ekim Ayı Olağan Divan Toplantısı, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret salonunda gerçekleştiriliyor.

21.10.2015 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray divanında tartışma

Galatasaray'ın Ekim Ayı Olağan Divan Toplantısı, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret salonunda gerçekleştiriliyor.

Toplantıda söz alan üyelerden Hayri Kozak, mali yapı ile ilgili eleştirilerde bulunurken, Başkan futbolculara tüm borçları ödedik dedi. Neyle ödediniz dedi.

Bunun üzerine Başkan Dursun Özbek kürsüdeki Hayri Kozak'a para ile ödedik dedi. Hayri Kozak ise para ile ödediğinizi biliyorum, başka birşeyle ödediğinizi söylemedim ki, kredi aldınız borcu borçla kapatıyorsunuz karşılığını verdi. Bunun üzerine Dursun Özbek kürsüdeki Hayri Kozak'a İnsanları yanıltıyorsunuz, sportif başarı var ve onun gelirleri ile ödüyoruz dedi.

Hayri Kozak ise bu kürsüde sizi tartışmak, üzmek amacında değilim ama isterseniz başka ortamda daha açık konuşalım karşılığını verdi.

Hayri Kozak'ın konuşmasını bitirmesinin ardından başkan Dursun Özbek söz hakkı istedi ve bir kez daha kürsüye çıkıp şu konuşmayı yaptı.

Rakamların içine girince istediğiniz yere çekebiliyorsunuz. Banka borcumuz 2015 mayıs ayı itibari ile 250 milyon dolardı 31 Ağustos'da 210 milyon dolara indi. Dolar cinsinden borcumuzu artırmadık. Devalasyonu da hesaba katarsanız pesimist olabilirsiniz. Uluslararası boyutta görülüyor ki, yönetim harcamasını artırmamış hesabını kitabını doğru yapmış. Türkiye'nin ekonomik şartlarını bakarak enflasyon herkesi kemirdiği gibi Galatasaray'ı da kemirmiştir. Ancak bize 5 ekonomist ile çalışın diye fikir verenleri esefle karşılıyorum.

Başkan Dursun Özbek konuşmasının bitirip, kürsüden indiğinde Hayri Kozak cevap vermek için Divan Başkanı İrfan Aktar'dan söz istedi. Divan Başkanı Hayri Kozak'a söz vermeyince Hayri Kozak başkan Dursun Özbek'e yönelerek Siz aynı Ünal Aysal'ın yaptıklarını yapıyorsunuz. Borçla borç kapamak başarı değil dedi. Başkan Dursun Özbek'de bu kez yönetim kurulu masasından ayağa kalkarak Ne alakası var Hayri ağabey ortalığı karıştırıyorsun karşılığın verdi. Sonra taraflar kendiliğinden sakinleşerek yerlerine oturdu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray Divanında Tartışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement