Galaxy S9'a Hangi İşlemci Güç Verecek? - Son Dakika
Ekonomi

Galaxy S9'a Hangi İşlemci Güç Verecek?

Galaxy S9\'a Hangi İşlemci Güç Verecek?

Galaxy S8 serisinin tanıtımının üzerinden henüz oldukça kısa bir süre geçmesine rağmen Samsung'un, gelecek yıl kullanıcılar ile buluşturacağı yeni amiral gemisi Galaxy S9 hakkında ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı.

21.08.2017 13:10

Galaxy S8 serisinin tanıtımının üzerinden henüz oldukça kısa bir süre geçmesine rağmen Samsung"un, gelecek yıl kullanıcılar ile buluşturacağı yeni amiral gemisi Galaxy S9 hakkında ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Amiral gemisi modellerini yıllardır Exynos ve Snapdragon işlemcili olmak üzere iki farklı versiyonda satışa sunan Samsung, iki gün sonra tanıtılacak olan Galaxy Note 8"de ve gelecek yıl kullanıcılar ile buluşturacağı Galaxy S9"da bu politikasına sadık kalmaya devam edecek.

Ortaya çıkan yeni raporlar sayesinde büyük bir merak konusu olan, Galaxy S9 hangi işlemciden güç alacak? sorusuna cevap bulunmaya başlandı.

Galaxy S9 hakkında ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı!

Weibo üzerinde paylaşılan yeni raporlara göre Samsung, tahmin edildiği gibi Galaxy S9 modelinde Qualcomm"un önümüzdeki aylarda tanıtacağı Snapdragon 845"i ve kendi geliştirdiği Exynos 9810"ı kullanacak.

Galaxy S9'a Hangi İşlemci Güç Verecek?

Snapdragon 835 yonga setinden yüzde 35 daha hızlı olacağı ve 7 nm üretim sürecinden geçeceği iddia edilen, Adreno 630 grafik birimine ev sahipliği yapan Snapdragon 845"de, dört tanesi Cortex A53 ve diğer dört tanesi Cortex A73 olmak üzere toplamda sekiz çekirdek yer alacak.

Samsung"un gelecek yıl amiral gemisi modellerinde kullanacağı Exynos 9810 işlemcisi hakkında ise, maalesef oldukça kısıtlı bir bilgiye sahibiz.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Ekonomi Galaxy S9'a Hangi İşlemci Güç Verecek? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement