Galaxy S9 Modüler mi Olacak? - Son Dakika
Teknoloji

Galaxy S9 Modüler mi Olacak?

Galaxy S9 Modüler mi Olacak?

Android cihazlar hakkında yaptığı tahminler ve verdiği ipuçlarıyla tanınan Eldar Murtazin'e göre Samsung'un önümüzdeki yıl tanıtacağı Galaxy S9'un arka yüzünde Motorola'nın MotoMods'una benzer modüler parçalar takılabilecek.

23.08.2017 08:10

Android cihazlar hakkında yaptığı tahminler ve verdiği ipuçlarıyla tanınan Eldar Murtazin"e göre Samsung"un önümüzdeki yıl tanıtacağı Galaxy S9"un arka yüzünde Motorola"nın MotoMods"una benzer modüler parçalar takılabilecek.

Modüler Galaxy S9 gelir mi?

Şu anda bahsi geçen tasarıma sahip olan cihazlar yalnızca Motorola"nın Moto Z serisi ve Andy Rubin tarafından tanıtılan çerçevesiz Essential Phone. Motorola"nın bu konuda ciddi olduğunu piyasaya sürdüğü ürünlerden de anlamak mümkün.

Zira piyasada bir adet projektör, ses artırıcı, ek batarya, video oyunları için bir düzenek, Hasselblad marka kamera lensi, 360 derecelik bir kamera ve çok daha fazlası satışa sunulmuş durumda.

Galaxy S9 Modüler mi Olacak?

Eldar Murtazin"in iddiaları Samsung"un 2018 yılında piyasaya süreceği Galaxy S9"da da her seferinde yalnızca bir modüle izin verecek bir yapı olabilir. Fakat bu sayının artabileceği de düşünülüyor. Bu modüller Galaxy S9"a Moto Z serisinde olduğu gibi cihazın üzerinde yer alan mıknatıslar yardımıyla bağlanacak.

Direkt olarak isyan bayrağını açmadan önce şunu da belirtelim, bu bahsi geçen modüler tasarım şimdilik yalnızca Samsung"un tartıştığı bir fikirden ibaret olabilir. Bu yüzden şimdilik gelecekte yapılacak açıklamaları, sızıntıları ve cihazın görsellerini görmeyi beklemek en mantıklı hareket olacak.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Galaxy S9 Modüler mi Olacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement