Gazetecilerden Polise 10 Nisan Şakası - Son Dakika
Güncel

Gazetecilerden Polise 10 Nisan Şakası

Gazetecilerden Polise 10 Nisan Şakası

Düzce'de, Çalışan Gazeteciler Derneği üyesi gazeteciler, Türk Polis Teşkilatının 168.kuruluş yılı dolayısıyla sahte ihbarla kandırdıkları polise pastayla sürpriz yaptı.

10.04.2013 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de, Çalışan Gazeteciler Derneği üyesi gazeteciler, Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yılı dolayısıyla sahte ihbarla kandırdıkları polise pastayla sürpriz yaptı.

Düzce Çalışan Gazeteciler Derneği üyesi gazeteciler, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. yıldönümü nedeniyle değişik bir etkinliğe imza attı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Caddesi üzerinde Polis Günü nedeni ile uygulama ve şeker ikramı yaparken, gazetecilerin hazırladığı senaryo gereği bir aracın bagajına zorla bir bayanın bindirildiği ve kaçırıldığı ihbarını yaptı. 155 Polis İmdat Merkezi telsizlerden anons geçerek aracın yakalanmasını istediler. Yine senaryo gereği polisten kaçmaya çalışan araç, durumdan habersiz polis ekipleri tarafından durduruldu. Araçtan indirilen gazetecilerin üstleri aranırken, aracın bagajından elinden pastayla çıkan Düzce Televizyonu Haber Spikeri Ayşegül Aydın, "Polislere 168. yılınız kutlu olsun" dedi. Kısa süreli şaşkınlık yaşayan polisler, kestikleri pastayı gazetecilere ikram etti.

Pasta ikramının ardından konuşma yapan Düzce Çalışan Gazeteciler Derneği (DÇGD) Başkanı Tezcan Solmaz, omuz omuza çalıştıkları polislere 168. kuruluş yıldönümü dolayısıyla sürpriz yaptıklarını söyledi.

Düzce Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Ateş ise kendilerine güzel bir sürpriz yapan basın mensuplarına teşekkür ederek, "Pasta da ihbar da güzeldi. Biz sizlerle çalışıyoruz. Öyle zaman oluyor ki bizden önce olay yerine gidiyorsunuz. Bu hoş birlikteliğin sürmesini diliyorum" şeklinde konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gazetecilerden Polise 10 Nisan Şakası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement