Gaziantep DSP Lideri Aksakal CHP'nin Atatürk'ün Kurduğu Parti ile Benzerliği Kalmadı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep DSP Lideri Aksakal CHP'nin Atatürk'ün Kurduğu Parti ile Benzerliği Kalmadı

DSP Lideri Aksakal CHP'nin Atatürk'ün kurduğu parti ile benzerliği kalmadıDemokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, CHP'nin bugünkü yapısının, kökleri Kuvayı Milliyeye dayanan ve Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu parti ile benzerliği kalmamıştır dedi.

30.04.2019 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DSP Lideri Aksakal CHP'nin Atatürk'ün kurduğu parti ile benzerliği kalmadı

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, CHP'nin bugünkü yapısının, kökleri Kuvayı Milliyeye dayanan ve Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu parti ile benzerliği kalmamıştır dedi.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, yerel seçimlerin ardından DSP il ve ilçe binalarının açılışlarına katılmak üzere Gaziantep'e geldi. Bir lokantada gazeteciler ile bir araya gelen Aksakal, yerel seçimlerin geride kaldığını hatırlattı, CHP'yi eleştirdi. CHP'nin Atatürk'ün kurduğu parti ile benzerliğinin kalmadığını söyleyen Aksakal, Yeni CHP'nin hamasi vaatler ve söylemler ile seçenek olacağına toplum inanmıyor. Tuzu kuru jakoben bir zümrenin işgali altındaki partinin bugünkü yapısının, kökleri Kuvayı Milliyeye dayanan ve Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu parti ile benzerliği kalmamıştır. Türk milleti öncelikle bunlardan kurtulmalıdır dedi.

Aksakal, sahte Atatürkçüler ve sahte solcular ile de mücadele edeceklerini ifade ederek, Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğüne kastedenler ile, emperyalist politikaların emir eri olmuş yapılar ile, şahsi, siyasi ikbal dışında hiçbir amaç gütmeyen sahte Atatürkçüler ve sahte solcular ile mücadelemiz eksilmeden devam edecektir diye konuştu.

Gaziantep DSP Lideri Aksakal CHP\'nin Atatürk\'ün Kurduğu Parti ile Benzerliği Kalmadı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep DSP Lideri Aksakal CHP'nin Atatürk'ün Kurduğu Parti ile Benzerliği Kalmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement