Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl'ın Tahliyesi - Son Dakika
Güncel

Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl'ın Tahliyesi

Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl\'ın Tahliyesi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ve AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl'ın tahliye edilmesinden dolayı mutlu olduklarını söylediler.

16.06.2012 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ve AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl'ın tahliye edilmesinden dolayı mutlu olduklarını söylediler.

İl Başkanı Uzer, Kızıl'ın tahliye edilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gaziantepspor Kulüp Başkanının tahliye edilmesinden dolayı mutlu oldum. Gaziantep'i seven herkesin de bundan mutlu olması gerekir. Ama bunu birileri kısır döngüye, bir kısır çekişmeye getirmesin. Sıfatını bilmediğim bir avukat çıkmış bana hukuk dersi veriyor. Onu da esefle kınıyorum. Gaziantep'in gündemine gelmenin yolu da bence bu değildir. Bence adam gibi siyasetini yapsın ve o şekilde Gaziantep'in gündemine gelmeye kalksın. Benim devam eden bir mahkeme hakkında konuşulmayacağını bilecek kadar da tecrübem var. Kendisinin saçının ve yaşının sayısı kadar benim siyasi tecrübem var. Lütfen bana akıl vermesin. Reklam için başka insanları ve başka konuları seçsin. Kulübümüzün başkanı olarak tahliye edilmesinden dolayı biz mutlu olduk. Niye mutlu olduk? Çünkü, Gaziantepspor Kulübü Başkanı olarak bizleri temsil ediyor. Elbette kulübün şu hassas sürecinde ve transfer döneminde Başkanın takımın başında olması, başta Gaziantepspor'a ve Gaziantepsporlu olan herkese bir mutluluk verecekti" şeklinde konuştu.

"Tahliye neticesinde bu dava bitmiş değildir. Bu dava devam edecektir" diyen Uzer, "Hakimlerimiz, savcılarımız bu konuyu araştıracaklar. Eğer suçları yoksa beraat edecekler, suçları varsa ceza alacaklar. Neden bir kaşık suda bu memlekette fırtına koparılmaya çalışılıyor bunu anlayabilmiş değilim. Birileri bunu kısır çekişmeye getirdi. Bu, memlekete hakaret etmektir. Bu memleket bunu hak etmez" diye konuştu.

Hukukun üstünlüğüne inandıklarını söyleyen Milletvekili Koçer de, "Biz görevimiz gereği hukukun üstünlüğüne inanan insanlarız ve bugüne kadar da bunun gereğini her zaman, her yerde ve her konumda yerine getirdik. Yargısız infaz yapılmamasının gerektiğini ve Türkiye'de ortaya çıkan her konuda hukuka güvenilmesi gerektiğine inanan bir insanım. Bu süreci bekledik ve hukuki sürecin işlediğini gördük. Bu anlamda söylenecek fazla bir şey yok. Bizler milletvekili olarak zaten her zaman hukuka ve devletimize inanan insanlarız. Bunun da gereği yerine getiriliyor" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl'ın Tahliyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement