Feribottan Denize Atlayan Sedat'ın 500 Gündür İzine Rastlanamadı - Son Dakika
Güncel

Feribottan Denize Atlayan Sedat'ın 500 Gündür İzine Rastlanamadı

Feribottan Denize Atlayan Sedat\'ın 500 Gündür İzine Rastlanamadı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 15 ay önce İzmit Körfezi'nin Eskihisar-Topçular arasında sefer yapan feribottan denize atlayan Sedat Kara'nın bugüne kadar izine rastlanmadı.

16.02.2015 11:23  Güncelleme: 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Gebze İlçesinde 15 ay önce İzmit Körfezi'nin Eskihisar-Topçular arasında sefer yapan feribottan denize atlayan, o tarihte 19 yaşında olan Sedat Kara'dan bugüne kadar haber alınamadı.

2013 YILINDA YOLCULARIN GÖZÜ ÖNÜNDE DENİZE ATLAMIŞTI

Gebze'nin Beylikbağı Mahallesi'nde oturan Sedat Kara, 14 Kasım 2013 tarihinde Eskihisar Feribot'una binerek Topçular'a geçti. Aynı gün yeniden feribota binen Kara, Eskihisar'a dönerken, görgü tanıklarının ifadelerine göre feribot iskeleya birkaç yüz metre yaklaştığında cüzdan, kimlik ve cep telefonunu feribotun güvertesine bırakarak yolcuların gözü önünde denize atladı. Sedat Kara'yı kurtarmak için bir feribotta bulunan bir kişi de denize atladığı halde sonuç alamadı.

ARADAN 500 GÜN GEÇTİ, ÇOCUKLARIYLA İLGİLİ BİR İZ YOK

Olayın bildirilmesi üzerine denizde ve sahil şeridinde polis, jandarma ve Sahil Güvenlik ekipleri tarafından aramalar yapıldı. Ancak hiç bir iz bulunamadı. Sedat Kara'nın yakınları aradan yaklaşık 500 gün geçmesine rağmen çocuklarıyla ilgili hala bir ize rastmanmamasının üzüntülerini arttırdığını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Feribottan Denize Atlayan Sedat'ın 500 Gündür İzine Rastlanamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement