Ubisoft Forward'da duyuruldu! Üç yeni Assassin's Creed oyunu geliyor - Son Dakika
Gamegar

Ubisoft Forward'da duyuruldu! Üç yeni Assassin's Creed oyunu geliyor

Ubisoft Forward\'da duyuruldu! Üç yeni Assassin\'s Creed oyunu geliyor

Geçtiğimiz günlerde Fransız video oyun geliştiricisi ve yayıncısı Ubisoft'un etkinliği Ubisoft Forward'da üç yeni Assassin's Creed oyunu duyuruldu. Merakla beklenen Assassin's Creed Mirage'den ise ilk fragman yayınlandı.

12.09.2022 10:39  Güncelleme: 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumartesi günü düzenlenen Ubisoft Forward 2022'de Red, Hexe ve Jade kod adlı üç yeni Assassin's Creed oyunu duyuruldu.

Popüler video oyun serisi Assassin's Creed'in bu yıl ve önümüzdeki yıllarda çıkış yapacak oyunlar, güncellemeler hakkında açıklama yaptı.

ASSASSIN'S CREED KOD ADI RED

Bir yıldızda en uzun süre dilek tuttuktan sonra, Assassin's Creed nihayet Kod adı Red ile feodal Japonya'ya gidiyor. "Şinobi" kelimesinden bahsedildi, ancak şu anda devam edecek çok az şey var. Origins, Odyssey ve Valhalla gibi açık bir dünya RPG'si olacak. Serinin bir sonraki amiral gemisi oyunu, ancak muhtemelen 2024'ten önce piyasaya sürülmeyecek.

ASSASSIN'S CREED KOD ADI HEXE

Kod Adı Hexe devam etmek için daha da azıyla da duyuruldu. Cadı pagan hisleri göz önüne alındığında, büyücülük suçlamalarının yaygın olduğu 16. yüzyıl Avrupa'sında geçen bu konuda bahislerimi koruyacağım - ya da belki de Salem cadı davalarıyla bir ilgisi olacak mı? Her iki durumda da, Ubisoft, Assassin's Creed için yeni bir şey olacağını söylüyor, ancak bunun tam olarak ne anlama geldiği ve Kod adı Hexe'nin kapsamı belirsiz. Ayrıca muhtemelen 2024'ten önce görünmeyecek.

ASSASSIN'S CREED KOD ADI JADE

Sonraki Kod Adı Jade M.Ö. 215 yılında Çin'de geçmektedir. Bu, tarihe geri dönmek için kendi suikastçınızı özelleştirebileceğiniz mobil cihazlarda açık bir dünya RPG'sidir. Ayrıca, bir AC oyunu için beklediğiniz olağan parkur ve gizli mekaniklere sahip olacak, ancak bir telefonda. Fragman, gerçekten iyi görünen oyun içi motor kullanılarak yakalandı, bu yüzden denemeye değer olabilir. Yine, Kod adı Jade için çıkış tarihi belirtilmedi.

Son Dakika Gamegar Ubisoft Forward'da duyuruldu! Üç yeni Assassin's Creed oyunu geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement