Gedizli Öğrenciler Tablet Bilgisayarlarına Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Gedizli Öğrenciler Tablet Bilgisayarlarına Kavuştu

Gedizli Öğrenciler Tablet Bilgisayarlarına Kavuştu

Gediz Lisesi ile Anadolu Öğretmen Lisesi 9. Sınıf öğrencileri, Milli Eğitim Bakanlığı Eğitimde Fatih (Fırsatları Artırma Teknolojiyi İyileştirme Hareketi) Projesi kapsamında tüm Türkiye’de dağıtımına başlanan tablet bilgisayarlarına kavuştu.

06.03.2014 11:19

Gediz Lisesi ile Anadolu Öğretmen Lisesi 9. Sınıf öğrencileri, Milli Eğitim Bakanlığı Eğitimde Fatih (Fırsatları Artırma Teknolojiyi İyileştirme Hareketi) Projesi kapsamında tüm Türkiye'de dağıtımına başlanan tablet bilgisayarlarına kavuştu.

Tablet bilgisayarların dağıtımı için Gediz Lisesi ile Anadolu Öğretmen Lisesi'nde tören düzenlendi.

Törene Gediz Kaymakamı Mehmet Yılmaz, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Erdoğan Erik, Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Emniyet Müdürü Haci Çağlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, okul aile birliği başkanları, öğretmenler ve öğrencileri katıldı.

Törenlerde bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Mehmet Yılmaz, Milli Eğitim Bakanlığı'nın Fatih Projesi ile öğrencilere yeni ufuklar açıldığını söyledi.

Öğrencilere tabletleri çok iyi değerlendirmeleri gerektiğini belirten İlçe Kaymakamı Mehmet Yılmaz, "Sevgili öğrenciler, tabletlerin bakanlık projesi amacına göre değerlendirilmesi halinde başarılarınıza büyük katkı yapacağını unutmayın. Bunun yanında kitap okumayı da ihmal etmeyin" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy da, şu şekilde konuştu: "İlçemizdeki 6 liseye Fatih Projesi kapsamında Akıllı tahtalar kuruldu. Üç okulun alt yapısı tamamlandı. 6 okula 125 adet akıllı tahta kuruldu ve öğretmenlerimiz kullanmaya başladı. Geçen hafta Gediz Lisesi ile Anadolu Öğretmen Lisesi öğretmenlerine toplam 45 tablet teslim edildi. Bugün de iki okulumuzda toplam 194 öğrenciye tabletleri dağıtıldı. Peyderpey tabletlerin dağıtımı diğer okullarda da yapılacak. 2014 yılında 22 okulumuza daha akıllı tahta ve öğrencilere tabletleri gelecek. Öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum."(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gedizli Öğrenciler Tablet Bilgisayarlarına Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement