Geleceğimizi Koruyalım" Projesi Tanıtıldı - Son Dakika
Güncel

Geleceğimizi Koruyalım" Projesi Tanıtıldı

Geleceğimizi Koruyalım" Projesi Tanıtıldı

Tekirdağ’da bağımlılıkla mücadele ve farkındalığı arttırma amacı ile Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hazırladığı “Geleceğimizi Koruyalım” projesi tanıtım toplantısı düzenlendi.

28.10.2017 13:16

Tekirdağ'da bağımlılıkla mücadele ve farkındalığı arttırma amacı ile Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hazırladığı "Geleceğimizi Koruyalım" projesi tanıtım toplantısı düzenlendi.

Tekirdağ Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Yeşilay Tekirdağ Şube Başkanı Şener Çelikayar, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fuat Asım Arvas, Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünal Mamur, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Harun Öz, Yeşilay Tekirdağ Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri, Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ebubekir Atilla, Tekirdağ Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Suat Aydın, Tekirdağ Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi İl Formatörleri ve Süleymanpaşa İlçesinde görev yapan ve uygulayıcı eğitimi alan 58 rehber öğretmen katıldı.

Proje Ar-Ge birimi personeli Serkan Gürsel tarafından tanıtıldı. Projenin amacı, hedefleri ve yapılacak faaliyetler hakkında bilgi verildi. Ayrıca rehber öğretmenlerin proje ile ilgili soruları ve çözüm önerileri paylaşıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Geleceğimizi Koruyalım' Projesi Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement