Genç Karl Marx Filmi - Son Dakika
Sinema

Genç Karl Marx Filmi

Genç Karl Marx Filmi

Genç Karl Marx filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Genç Karl Marx filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

18.05.2017 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç Karl Marx, karısı Jenny ile birlikte sürgüne gönderilir. 1844’te Paris’te, İngiliz proletaryasının çirkin başlangıcını çalışan, bir fabrikatörün oğlu olan Friedrich Engels ile tanışır. Narin ve nazik bir yapısı olan Engels, Marx’ın yeni dünya görüşünü oluşturan yapbozun eksik parçasını doldurur. Birlikte, sansür, polis baskınları, isyanlar ve siyasi kargaşa arasında, o güne kadar ne organize olabilmiş ne de kalıcı olabilmiş işçi hareketinin doğuşuna önderlik edeceklerdir. Bu hareket, iki parlak, küstahça cesur ve zehir gibi zeki, genç adamın önderliğinde, Rönesans’tan bu yana dünyanın şahit olduğu en sağlam teorik ve politik dönüşüme evrilecektir.

Yönetmen: Raoul Peck

Senaryo: Pascal Bonitzer, Raoul Peck, Pierre Hodgson, Raoul Peck

Oyuncular: August Diehl, Stefan Konarske, Vicky Krieps, Olivier Gourmet, Hannah Steele, Alexander Scheer, Marie Meinzenbach, Wiebke Adam, Aran Bertetto, Annabelle Lewiston, Denis Lyons, Damien Marchal, Elsa Mollien, Torsten Ranft

Filmin Türü: Biyografi

Orijinal Adı: Le jeune Karl Marx/ The Young Karl Marx

Yapımcı Firma: Agat Films & Cie

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: Almanya, Fransa, Belçika

Orijinal Dili: Almanca, Fransızca, İngilizce

Filmin Süresi: 118 dk.

Dağıtıcı Firma: Başka Sinema

Vizyon Tarihi: 19.05.2017

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Genç Karl Marx Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement