Genç Şairler Büyük Usta Neşet Ertaş'ı Andılar - Son Dakika
Güncel

Genç Şairler Büyük Usta Neşet Ertaş'ı Andılar

Genç Şairler Büyük Usta Neşet Ertaş\'ı Andılar

İstanbul Liseler Arası Şiir Yazma Yarışması Ödül Töreni Neşet ERTAŞ anısına AREL Koleji Spor ve Kültür Kompleksinde gerçekleşti.

22.03.2013 13:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AREL Eğitim Kurumlarının geleneksel olarak düzenlediği "İstanbul Liseler Arası Şiir Yazma Yarışması Ödül Töreni"nin 10.su 21 Mart 2013 Perşembe günü büyük usta Neşet ERTAŞ anısına AREL Koleji Spor ve Kültür Kompleksinde gerçekleşti.

21 Mart Dünya Şiir Günü'nü kutlamak, şiir zevkini yaşamak ve yaşatmak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen şiir yazma yarışması bu yıl büyük usta Neşet ERTAŞ'ın ünlü dizeleri "Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen" dizelerinden yola çıkarak "ARAYIŞ" temasıyla düzenlendi. İstanbul çapında farklı birçok bölgeden katılımcılarla giderek büyüyen yarışmanın değerlendirmesi ünlü jüri üyeleri araştırmacı- yazar Adnan ÖZYALÇINER, şair-yazar Sennur SEZER, araştırmacı-yazar Öner YAĞCI, sanatçı-program yapımcısı Ekrem ATAER ve AREL Eğitim Kurumları Türkçe- Edebiyat öğretmenleri tarafından yapıldı. Jüri üyeleri ödül töreninde yaptıkları konuşmalarda yazılan şiirlerden çok etkilendiklerini ve bu eserleri yazan gençlerin gelecekte çok iyi yerlerde olacaklarını dile getirdiler.

45 okulun katılımıyla gerçekleşen yarışmada dereceye giren okullar törende açıklanarak ödülleri verildi. Ödül töreninde AREL öğrencileri tarafından seslendirilen Neşet ERTAŞ şarkıları da büyük alkış aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Genç Şairler Büyük Usta Neşet Ertaş'ı Andılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement