Gençliğin şifresi; Küçük bir dokunuş - Son Dakika
Güncel

Gençliğin şifresi; Küçük bir dokunuş

Gençliğin şifresi; Küçük bir dokunuş

Günümüzde güzelliğe ve gençliğe giden birçok yol var; Kremler, serumlar, lazer peeling, dolgu gibi yüz gençleştirme uygulamaları…

30.11.2016 17:54

Zor olan ise bizim için hangi yöntemin daha uygun olduğunu bulmak.

Yüzünüz zamanla nasıl değişiyor? Hacim neden zamanla kayboluyor? Yüz gençleştirme uygulamaları ne işe yarıyor? Daha fazla bilgi edinmek için doğru ortamı nasıl seçmek gerekiyor? Uygulama ve sonrasında dikkat edilmesi gereken noktalar neler?

İşte medikal estetikle ilgili merak ettiğiniz her sorunun yanıtını bulabileceğiniz yeni bir internet sitesi var artık; www.kucukbirdokunus.com.

Nelere dikkat etmeniz gerekiyor?

Doğru estetikle ilgili toplumsal bilinci artırmayı hedefleyen site, uygulama yaptırmak isteyenler için yol haritası sunuyor. Siteye girdiğinizde ilk yapmanız gereken sizin için neyin önemli olduğuna karar vermek. Aynadaki görüntünüzde sizi ne rahatsız ediyor? Göz çevresindeki kırışıklıklar, kaz ayakları, göz altındaki koyu halkalar ve torbacıklar, zamanla sarkmaya başlayan yanaklar, dudaklardaki incelme, dudak çevresindeki çizgiler ya da yüzünüzdeki hacim kaybı mı? Yüz bölgesinde değiştirmek istediğiniz bölgeyi işaretledikten sonra bu değişimin nedenini, uygulamaların o bölgeler üzerindeki etkisini, sonuçlarını, değerlendirme sürecinde hangi soruları sormanız gerektiği, uygulama öncesinde ve sonrasında dikkat edilmesi gerekenlerle ilgili önemli bilgiler yer alıyor.
Kadınların hayatlarını 'küçük dokunuşlarla' nasıl güzelleştirebilecekleriyle ilgili bilgiler içeren site, sağlıklı bir cilt ve vücut için tavsiyeler de içeriyor. Temiz beslenme, düzenli uyku, her hafta bir gün cildin ihtiyacına göre yapılan maske gibi bakımlar da cildin dinlenmesine, yenilenmesine, göz altı morluklarınızı azaltmanıza, daha sağlıklı ve güzel bir cilde kavuşmanıza yardımcı oluyor.

Sosyal duruşu etkiliyor

Allergan Medikal Estetik Direktörü Gül Özgülsün, neden böyle bir siteyi hayata geçirdiklerini ise şu sözlerle açıklıyor: 'Yaptığımız araştırmalar sonucunda, Türkiyeli kadınlarının Avrupalı kadınlara nazaran yaşının iyisi değil, yaşından daha genç görünmek istediklerini gördük. Bunun nedeni de sosyal kabul ve duruşlarını sağlamlaştırmak. Yine 16 ülkede yapılan başka bir araştırmaya göre Türkiyeli kadınlar, dış güzelliğe önem veren ülkelerin başında geliyor. Yaşlarından 10 yaş genç görünmek isteyen kadınlar, diğer yandan başka biri gibi görünmekten de korkuyor. İşte bu korkuları gidermek ve medikal estetikle ilgili her sorunun yanıtını bulmalarına yardımcı olmak için www.kucukbirdokunus.com sitesini hayata geçirdik. Bundan sonra kadınların A'dan Z'ye yüz gençleştirme yöntemleriyle ilgili her türlü doğru bilgiyi öğrenecekleri bir iletişim platformu var artık.'

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gençliğin şifresi; Küçük bir dokunuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement