Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

Saadet Partisi sandık müşahitleriyle bir araya geldi.

24.05.2015 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi sandık müşahitleriyle bir araya geldi.

ETSO'daki toplantıya Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, Avrupa Milli Görüş Teşkilatları kurucularından Hasan Damar, Milletvekili adayları Ali Demirkıran, Arif Köroğlu ile Seçkin Öztürk, parti teşkilat üyeleri katıldı.

Demirkıran, yaptığı konuşmada iki hafta sonra yapılacak olan seçimler için bilhassa son bir aydır yoğun bir tempo ile çalıştıklarını söyledi.

Mahalle mahalle, köy köy, cadde cadde, dükkan dükkan, sokak sokak, kapı kapı ziyaret ederek seçmenle buluştuklarını ifade eden Demirkıran, "Halkımız her gittiğimiz yerde Milli İttifak'a kucak açıyor. Trakya da, Anadolu'da Milli İttifak ile ayağa kalkıyor. Ülke genelinde yapılan yoğun çalışmalarla Milli Görüş'ün üzerine örtülmeye çalışılan perde açıldı ve gerçekler görüldü. Gelen, Saadet'tir inşallah" şeklinde konuştu.

Damar ise Milli Görüş'ün Allah'ın hak davası olduğunu ifade etti.

Saadet Partisi'nin diğer partiler gibi dünyayı ön plana alan bir parti olmadığına da vurgu yapan Damar, "Bu parti hakkı hakim kılmak, kötülükleri kaldırmak ve iyilikleri hakim kılmak için siyasi mücadele veren bir partidir. Düsturumuz, önce ahlak ve maneviyattır. Onun için biz insanlarımıza bu gerçekleri anlatmaya mecburuz. Mevcut iktidar yanlış politikalarla, Batı telkinleri ile İslam'ın içini boşalttı. Toplumumuz her geçen gün daha da dünyevileşiyor. En büyük destekçileri ise kartel medyasıdır" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement