Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Karaman milletvekili adayı Recep Konuk, seçim çalışmaları kapsamında köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

23.10.2015 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Karaman milletvekili adayı Recep Konuk, seçim çalışmaları kapsamında köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Kale sosyal tesislerinde düzenlenen toplantıda konuşan Konuk, siyasetin millete hizmet etmek için yapıldığını söyledi.

Karaman'ın her tarafında AK Parti'nin izi olduğunu ifade eden Konuk, şunları kaydetti:

"Siyasetin hizmet mührü, ülkeye, bir şehre dikilen eserlerdir veya darda olanla devletin şefkat elini buluşturan hizmetlerdir. Ermenek Barajı, duble yollar, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi, sulama göletleri, köy içlerinin parke taşı yolları, içme suyu yatırımları, okullar, sağlık ocakları, mavi tünel ve daha niceleri AK Parti'nin hizmet mühürleridir. 3. boğaz köprüsü, otoban kalitesinde yollar, hızlı tren, cumhuriyet tarihini katlayan üniversiteler, arazi toplulaştırması, bilim merkezleri AK Parti hükümetlerinin tüm Türkiye'deki hizmet nişaneleridir. Size daha onlarca eser sayabilirim. Ancak AK Parti'yi ve AK Parti hükümetlerini bütün hükümetlerden ayıran fark, bu ülkenin şehirlerine, dağına, taşına bıraktığı eserler kadar milletin gönlüne hitaben eserlerdir."

Konuk, daha sonra Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement