Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

CHP Giresun milletvekili adayı Aykut Gezmiş, Dereli ve Şebinkarahisar'ı ziyaret etti.

29.05.2011 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Giresun milletvekili adayı Aykut Gezmiş, Dereli ve Şebinkarahisar'ı ziyaret etti.

Gezmiş ve beraberindeki partililer Dereli ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulunduktan sonra Alancık, Pınarlar, İkisu, Kümbet, Tamdere ve Kızıltaş köylerini giderek burada köylülerin sorunlarını dinledi.

Ziyaretinde Gezmiş yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarında tarım ve hayvancılığın gerilediğini savunarak, "Bununla birlikte yörede güç hızlandı. Bugün burada yaşanan budur. Köylerde genç kalmamış. Ekmeği aşı için büyük kentlere göç etmek zorunda kalmış. Köylerimiz neredeyse boşalmış. Ama CHP ile halkın iktidarını kurarak 'göçü' hem durduracağız ve bunu tersine çevireceğiz. Hem tarımı hem de hayvancılığı ayağa kaldırarak köylümüzün yüzünü güldüreceğiz" dedi.

Gezmiş, daha sonra Şebinkarahisar'a geçerek ilçe teşkilatını ziyaret etti. Kadıoğlu, Tamzara ve Avutmuş mahallerinde vatandaşlarla buluşan Gezmiş, Şebinkarahisar'a Giresun'a bağlayan Eğribel Geçidi'ne AK Parti iktidarının söz verdiği halde 9 yıldır tünel yapamadığını ifade ederek, "Başta Şebinkarahisar olmak üzere iç bölgedeki diğer ilçelerimiz kış aylarında Giresun'a ulaşımda büyük sıkıntı ve mağduriyet yaşıyor. Seçim arefesinde yapacağız diyorlar ama hiç bir hazırlıkları yok. Konu sadece proje aşamasında. Bu hayati tünelin ne zaman nasıl yapılacağı henüz belli değil. İktidara geldiğimiz de bu sorunu çözüme kavuşturmak öncelikli maddemiz olacak" diye konuştu.

- GİRESUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement