Gerçekten Var Olan 5 Lanetli Nesne - Son Dakika
Genel

Gerçekten Var Olan 5 Lanetli Nesne

-James Dean'in ArabasıÜnlü aktör James Dean 1955 yılında arabasıyla trafik kazası geçirmiş ve bu arabanın içerisinde hayata veda etmiştir.

29.10.2017 20:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- James Dean'in Arabası

Ünlü aktör James Dean 1955 yılında arabasıyla trafik kazası geçirmiş ve bu arabanın içerisinde hayata veda etmiştir.

Ölmeden 1 hafta önce aktör Alec Guiness ile bir restaurantta buluşmuş ve 550 Spyder'ını ona göstermiştir.

Guiness, James Dean'e "bu araba çok sinsi duruyor. Eğer buna binmeye devam edersen önümüzdeki hafta bu zamanlarda seni bu arabanın içerisinde ölü bulurlar" demiştir. Tam da dediği gibi 1 hafta sonra, 30 Eylül 1955'te James Dean bu arabanın içerisinde trafik kazası nedeniyle ölü bulunmuştur.

Tabi ki arabanın lanetli olmasının sebebi bu değil hikaye daha yeni başlıyor.

Bu andan itibaren yaşanılanlar esrarı çözülememiş bir gizemler zinciri olarak tarihe gömülmüştür.

James Dean'in lanetli arabası sadece kendisini değil daha sonra onunla ilişkisi olan herkesi öldürmüş veya ağır yaralamıştır. Trafik kazasından sonra arabayı modifiye eden kişi George Barris arabanın hurdasını 2500 $'a satın almıştır. Çok kısa bir süre sonra tamirci arabayı tamir ederken motor kapağı kendiliğinden açılmış ve motor tamircinin ayaklarına düşmüştür. Tamircinin 2 ayağı da kırılmıştır.

Barris bu olayın hemen ardından arabanın motorunu sürüş testçisi olan iki kişiye satmıştır, onlardan biri yeni motoru denerken kontrolünü kaybedip ağaca çarparak olay yerinde öldü diğeri ise arabası aniden kilitlendiği için virajı alamayıp yuvarlanmış ve ağır bir şekilde yaralanmıştır.

Daha sonra arabanın parçalarını çalmaya çalışan iki hırsız ise yaralanmıştır.

Araba, sonrasında California Highway Patrol'da sergilenmek üzere bağışlandı; ilk sergide yangın çıktı ve ikincisinde de bir öğrencinin üzerine düşerek kalçasını kırdı.

Hatta onu taşıyan kamyon şoförünün bile kaza yapıp ölmesine sebebiyet verdi. Araba o günden beri kayıp, ki bu herkes için daha iyi.

Gerçekten Var Olan 5 Lanetli Nesne
Kaynak: Youtube

Son Dakika Genel Gerçekten Var Olan 5 Lanetli Nesne - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement