Geyik Koşuları Tarihinde Bir İlk - Son Dakika
Güncel

Geyik Koşuları Tarihinde Bir İlk

Koşucular şehrin yanı başındaki Belgrad Ormanı'nın Geyik parkurunu bu kez daha önce hiç deneyimlenmemiş bir zamanında, gece saatlerinde keşfedecekler.

05.07.2017 14:29

Koşucular şehrin yanı başındaki Belgrad Ormanı'nın  Geyik parkurunu bu kez daha önce hiç deneyimlenmemiş bir zamanında, gece saatlerinde keşfedecekler.

Kafa fenerleri ile ormana kendi ışıklarını getirecek olan koşucular, reflektörleri takip ederek parkuru bitirecek, İstanbul'un en kalabalık gece koşusu olacak bu özel deneyimi kişisel koşu tarihlerine eklemiş olacaklar. Gecenin saf doğaya bir kat daha güzellik kattığı bu macerayı tamamlayan koşucuları yarış sonunda ise kendi ününü yaratmış Geyik Sofrası ikramları ve yarış sonrası partisi yapılacak.

adidas Geyik Koşuları parkurları 4 K ve 14K'lık etaplardan oluşuyor.  Etkinliğin önemli bir parçası olan Bambi Koşuları ise 12 yaş altındaki çocuklara spor ve doğayı sevdirmeyi amaçlıyor. 4 – 6 yaş aralığındaki çocuklar zaman tutmadan, hepsi "birinci" olarak 200 metre, 7 – 9 yaş aralığındakiler 300 metre ve 10 – 12 yaş aralığındaki çocuklar ise 500 metre koşacak. adidas Geyik Koşuları'nın 8 Temmuz'daki Gece Koşusu'nda ise bambiler uyku düzenlerini bozmayacak ve parkurlarını erken bitirerek, saat 17: 00'den itibaren evlerine geri dönebilecekler.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Geyik Koşuları Tarihinde Bir İlk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement