Ghetto'da Bu Hafta - Son Dakika
Kültür Sanat

Ghetto'da Bu Hafta

Ghetto\'da Bu Hafta

Jehan Barbur 'Uyan' ve 'Hayat' albümlerinin ardından geçtiğimiz ay Ghetto'da yeni albümü 'Sarı' ile tekrar dinleyiciyle buluşmuştu.

27.11.2012 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

28 KASIM - 21:30

Jehan Barbur

Herkesten tam not alan 'Sarı'nın tadına doyamadık diyorsanız yine Ghetto'ya bekleniyorsunuz. Albümde kendi parçaları dışında, bir Bülent Ortaçgil şarkısı olan Dalyan Deltası'nın yeni yorumu ile müziği Cahit Berkay'a ait olan Kırık Bir Aşk Hikayesi Jehan Barbur'un sözleriyle yer alıyor.

Tam: 30TL Öğrenci: 25 TL

29 KASIM - 21:30

Hanne Hukkelberg

Genç yaşlarda jazz, rock ve free jazz söyleyen ve lise yıllarında doom metal grubu Funeral'in vokalistliğini yapan Hukkelberg Garanti Caz Yeşili sponsorluğunda Ghetto'da. Hanne Hukkelberg Norveç Müzik Akademisi'ni dereceyle bitiren bir isim. 2004 yılında 'Little Things' albümünü yayınlayan Hanne, bu albümünde birçok değişik sese yer vererek deneyselliği de müziğine kattı. Canlı performansları kayıtlarından çok daha çarpıcı olan Hanne'yi birçoğunuz 2008 'The Chronicles of Narnia: Prince Caspian' filminin soundtrack'indeki Lucy isimli parça ile tanıyabilirsiniz. Ama tabii ki o çok daha fazlası!

Tam: 30TL Öğrenci: 20 TL

30 KASIM

Natacha Atlas

Dünyaca ünlü sanatçı Natacha Atlas batı ve arap müziğini harmanlayan, birbirinden şaşırtıcı ve orijinal parçalarıyla dinleyicinin beğeniyle takip ettiği bir isim. Hem bir Avrupalı hem de bir Arap olmayı başarabilmiş çok kültürlü altyapısıyla İngiliz alternatif sahnesinin göz alıcı isimlerinden olan Natacha Atlas, Arap ve Kuzey Afrika ezgilerini elektronik tınılarla buluşturmada yıllardır ustalığını konuşturuyor. Fransızca, İspanyolca, Arapça ve İngilizce'yi anadili gibi konuşabilen Atlas'ın canlı performansları da kaçırılmayacak cinsten.

Fiyat: 50 TL

Yakında!

8 Aralık Yüksek Sadakat

15 Aralık Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars

20 Aralık Korhan Futacı ve Kara Orkestra

22 New York Ska Jazz Ensemble

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement