Ghost İn The Shell Filminin Yeni Yıldızı: Honda! - Son Dakika
Ekonomi

Ghost İn The Shell Filminin Yeni Yıldızı: Honda!

Ghost İn The Shell Filminin Yeni Yıldızı: Honda!

Scarlett Johansson, son filmi Ghost in the Shell'de modifiyeli bir Honda NM4 kullanacak.

28.03.2017 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Scarlett Johansson, son filmi Ghost in the Shell'de modifiyeli bir Honda NM4 kullanacak. Motosiklet seçimi son derece uygun çünkü aracın tasarımcıları, Japon animelerini fütüristik tasarım için bir ilham kaynağı olarak gösteriyorlar.

Ghost in the Shell'deki NM4, Honda bayilerinde satılan modelden oldukça farklı. En büyük değişiklik sürüş pozisyonunun daha bilimkurgumsu bir havaya sahip olması. Üretim versiyonunda ayaklar ileride bir duruş pozisyonu varken bu modelde motorun üstüne yatmak gerekiyor. Honda bu özel motosikleti Osaka ve Tokyo Motosiklet Fuarları'nda sergileyecek.

Honda, NM4'ü ilk başta bir konsept olarak gösterdi sonrasında 2014 yılında modeli üretime soktu. Fütüristik görünümlü motosiklet düşük bir koltuk yüksekliğine sahip ve ayaklar ileride olarak kullanılabiliyor. Aracın paralel çift motorunun çıkardığı güç altı ileri çift kavramalı otomatik şanzıman aracılığı ile yola aktarılıyor.

Ghost in the Shell, 31 Mart'ta ülkemizde vizyona girecek. Filmin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. Sözünü ettiğimiz motoru da fragmanın 1: 27'inci saniyesinde görmek mümkün.

tarafından hazırlanmıştır.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Ekonomi Ghost İn The Shell Filminin Yeni Yıldızı: Honda! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement