Kılıçdaroğlu'nun Gönderdiği Çelenk Yırtıldı - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'nun Gönderdiği Çelenk Yırtıldı

Giresun'da düşen askeri helikopterde, hayatını kaybeden Sema Kara için cenaze töreni düzenlendi. Törene Kılıçdaroğlu tarafından gönderilen çelenk yırtıldı.

06.07.2016 19:29  Güncelleme: 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'da askeri helikopterin düşmesi sonucu hayatı kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Adem Kara'nın 28 yaşındaki eşi Sema Kara, memleketi Erzincan'da toprağa verildi.

CAMİ AVLUSUNA SIĞMADILAR

Giresun'da düzenlenen askeri törenin ardından Kara'nın cenazesi askeri uçakla memleketi Erzincan'a getirildi. Havalimanından alınan cenaze Üzümlü ilçesi Fatih Mahallesindeki baba evine götürüldü.

Burada okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından helallik alındı. Bu sırada Kara'nın annesi 61 yaşındaki Hacer Yeniçeri ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Alınan helalliğin ardından Kara'nın cenazesi, Üzümlü Çarşı Camisine götürüldü. Cenazeye katılanların cami avlusuna sığmaması sebebi ile namaz, caminin yanındaki boş arsada kılındı.

BABASI AMBULANSLA GELDİ

Kızının hayatını kaybettiğini öğrendikten sonra Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gözetim altına alınan baba 60 yaşındaki Fahrettin Yeniçeri, cenaze namazına katılmak istemesi üzerine ambulansla getirildi. Sedyede kızı için saf tutan acılı babaya, sağlık görevlileri müdahalede bulundu.

TÜRK BAYRAĞINI TESLİM ETTİ

Kılınan namazın ardından askerler tarafından bir süre taşınan Kara'nın naaşı, ilçe mezarlığında toprağa verildi. Vali Ali Arslantaş, Kaya'nın ağabeyi Bilal Yeniçeri'ye tabutun üzerindeki Türk Bayrağını öperek verdi.

KILIÇDAROĞLU'NUN ÇELENKTEKİ İSMİ YIRTILDI

Öte yandan, cenazenin toprağa verilmesi sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gönderdiği çelenk, bazı vatandaşlar tarafından diğer çelenklerin arasından alınarak başka bir yere ters olarak bırakıldı. Bunun üzerine bir askeri görevli tarafından alınan çelenk, tekrar eski yerine götürüldü. Duruma kızan vatandaşlar, çelengi ters çevirip üzerindeki Kılıçdaroğlu yazısını yırttı.

ASKERLER VE SİYASİLER KATILDI

Törende, Kara'nın yakınlarının yanı sıra 3. Ordu Garnizon Komutanı Tümgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Üzümlü Kaymakamı Fatih Acar, Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Enis Kurt, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

10 AY ÖNCE EVLENMİŞLERDİ

Bu arada, Ordu Üniversitesi Biyoloji bölümünden geçtiğimiz yıl mezun olan Sema Kara, Giresun'da görevli olan Jandarma Uzman Çavuş Adem Kara ile tanışarak 18 Eylül 2015'te dünya evine girdi. Giresun'da yaşayan Kara ailesinin çocuklarının olmadığı öğrenildi.

Sema Kara'nın, kazada yaralanan eşi Jandarma Uzman Çavuş Adem Kara, Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'ndeki ilk tedavisinin ardından Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne sevk edilmişti.

Kılıçdaroğlu\'nun Gönderdiği Çelenk Yırtıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'nun Gönderdiği Çelenk Yırtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • xxxx: Bu ama mallar yüzünden Turkiyede herkez Yitip gidecek sonra çelenk yollamak için adam kalmicak, embesil açılımı Kılıçdaroğlu mu yaptı yaratik 19 2 Yanıtla
  • VaTaNDaŞ: Bunlar kendi cenazesinde bile siyaset yapan insanlar. Belki hükümet rütbe koltuk verir bunlara. Kim gönderirse göndersin sonuçta saygı duyman gerek. Eşi şehit olan Polis memuru kardeşimiz bile yanında Kılıçdaroğlu duruyor diye başbakana birşey söyleyip yerini değiştirmişti. Hendekleri bombaları silahları çözüm süreci altında yerleştiren CHP sizde haklısınız. Yönetimi AKP ye devretsinler artık. Acınızı yaşayın siyaset yapmayın kendi cenazenizde bile. 18 2 Yanıtla
  • polat: CHP LI UMUT ORAN YPG YI TANIDI ISTE CHP GERCEGI PKK ILE BIZI BIR TUTANLAR SEREFSIZDIR AL ISTE SOYLEYINCEDE KIZIYORLAR IYICE BATAKLIGIN ICINDESINIZ SIZ ULKE DUSMANLIGI YAPMAYA DEVAM EDIN MILLET SIZI IYI SIFIRLAYACAK 3 12 Yanıtla
  • ...: Provokatör ler işbaşında dır paralı dır niye yırtsın normal vatandaş, Ne yaparsanız yapın bizi yoldan çıkaramazsınız ama sizi Durduracağız Dur diyecez sabır sabır sanki bu ülkeyi Kılıçtaroğlu yönetiyor kılaştaroğlu mu Düşürdü . Profokötör ler.. 10 1 Yanıtla
  • fikret chpli: IYI KALDIRIM TASI SOKER IYI AMBULANS YAKARIZ YAKIP YIKARIZ FASIT DIYE BASKASINA CAMUR ATAR EN IYI FASISTLIGI BIZ YAPARIZ COK GUZEL HEYKELLER YAPAR ULKEYI AB IYI SIKAYET EDERIZZ IYI HAKERET EDERIZZ IFTIRA ATARIZZ BIZ BUYUZZ ISTEE KIRLI REZIL SIYASETT 8 1 Yanıtla

Advertisement