Global Wellness Day'den Sapanca'da Temizlik! - Son Dakika
Güncel

Global Wellness Day'den Sapanca'da Temizlik!

Global Wellness Day\'den Sapanca\'da Temizlik!

Global Wellness Day, Richmond Nua Wellness-Spa Dünya Temizlik Günü'ne çöp toplama etkinliğiyle destek verdi.

19.09.2018 14:23  Güncelleme: 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

110 ülkede 4300'den fazla noktada milyonlarca insan tarafından kutlanan GWD, doğduğu yer olan Sapanca'da, Richmond Nua Wellness-Spa'nın desteğiyle Kırkpınar Eski Havaalanı'ndan başlayarak sahil yolunu temizlemeyi hedefleyen "çöp toplama etkinliği" düzenledi. Sahil yolu boyunca hem spor hem de çevre temizliğinin yapıldığı etkinlikte eldivenlerini ellerine geçiren gönüllüler, çeşitli atıkları çöp torbalarına doldurdu.

Dünya genelinde her yıl üretilen plastik torba sayısı 1 trilyona ulaştı. Özellikle de deniz canlıları, okyanusta her mil karede 46 bin plastik atıklar nedeniyle plastik kirliliğinden son derece kötü etkileniyorlar. Plastik kullanımına yönelik önlemler alınması ve bu konuda farkındalık yaratılması büyük önem taşıyor.

Türkiye'den tüm dünyaya yayılan iyi yaşam hareketi GWD; sadece bireysel olarak sağlıklı ve iyi yaşamanın dışında,7 adımlık GWD Manifestosunun "Plastik şişe kullanmayın" ilkesiyle, plastik kullanımının çevremize ve sağlığımıza olan etkisine dikkat çekmeyi hedefliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Global Wellness Day'den Sapanca'da Temizlik! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement