Göçük Altında Kalan İşçi İçin Arkadaşları Toprağı Elleriyle Kazdılar - Son Dakika
Güncel

Göçük Altında Kalan İşçi İçin Arkadaşları Toprağı Elleriyle Kazdılar

Göçük Altında Kalan İşçi İçin Arkadaşları Toprağı Elleriyle Kazdılar

Denizli’nin Gümüşler Mahallesi’ndeki altyapı çalışmaları sırasında üzerine toprak göçen bir işçi güçlükle toprak altından çıkarılırken, işçi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

03.02.2015 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Gümüşler Mahallesi'ndeki altyapı çalışmaları sırasında üzerine toprak göçen bir işçi güçlükle toprak altından çıkarılırken, işçi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay sabah saatlerinde Merkezefendi ilçesinin Gümüşler Mahallesi Keskin Caddesi'nde meydana geldi. Yüklenici firmanın yaptığı çalışma sırasında yaşanan toprak kayması sonucu 1 işçi toprak altında kaldı. 4 metre derinliğindeki menfez içinde ölçüm çalışması yapan 48 yaşındaki Ömer Akbulut'u çıkarmak için arkadaşları büyük çaba harcadı. Kazma ve küreklerin yanı sıra elleriyle de toprağı kazan işçiler arkadaşlarını çıkarmak için seferber oldu. Olay yerine yakın yerde bulunan kepçenin de yardımı ile Ömer Akbulut'un üzerine düşen toprak yığını temizlenmeye çalışıldı. Bu sırada olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı çağrıldı. Yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından Ömer Akbulut toprak altından çıkarılırken, olay yerinde hazır bekletilen ambulansa kaldırıldı. Ağır yaralı olarak Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 48 yaşındaki Ömer Akbulut, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay yerinde inceleme yapılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Göçük Altında Kalan İşçi İçin Arkadaşları Toprağı Elleriyle Kazdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement