Yeni Malatyaspor, Gökhan Töre ile prensipte anlaştı - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor, Gökhan Töre ile prensipte anlaştı

Yeni Malatyaspor, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Gökhan Töre ile anlaştı. Malatyaspor Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, "İnşallah oyuncuyu 1+1 yıllığına kadromuza katacağız." dedi.

15.07.2019 18:46  Güncelleme: 20:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, hücum oyuncusu Gökhan Töre ile prensipte anlaştı. Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, yaptığı açıklamada, transfer çalışmaları kapsamında bazı oyuncularla temas halinde olduklarını belirtti.

"SÖZLEŞME YARIN İMZALANACAK"

Yapılan yoğun çalışmalar sonucu futbolcu Gökhan Töre ile prensipte anlaştıklarını duyuran Çelikel, "İnşallah oyuncuyu 1+1 yıllığına kadromuza katacağız. Yarın resmi sözleşme imzalandıktan sonra futbolcuyu kamp çalışmamıza dahil edeceğiz." diye konuştu.

Yeni Malatyaspor, Gökhan Töre ile prensipte anlaştı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor, Gökhan Töre ile prensipte anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Pascal: Neoldu gökhan çapın malatyayamı yetti daha çok ararsın BEŞİKTAŞ ı 1 0 Yanıtla
  • Serdar: Emre Mor dan iyidir bence çalışırsa yeni transfer olur. Fatih Terim ile canlanabilir. 0 0 Yanıtla
  • Baba vanga : Çok şükür yoksa bazı geri zekalı galatasaraylı yöneticiler gökhan töreyi galatasaraya alacaktı çok şükür kurtulduk 0 0 Yanıtla
  • adsız: malatya ..ayvayı yedi gökhan töreyi aldığı için. şimdilik hayırlı olsun bank asya ligi 0 0 Yanıtla
  • Ali hekimhan: Gokhan tore iyi topcudur adsiz 0 0 Yanıtla
  • Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Spor Okulu Öğrencileri Derece Elde Etti
    12:36 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Spor Okulu Öğrencileri Derece Elde Etti

    Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki ücretsiz spor okullarında eğitim gören Cimnastik Kulübü öğrencileri, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Cimnastik Müsabakalarında başarılı performans sergileyerek derece elde etti. Emel Eslem Turgut birinci, Azra Neva Zengin üçüncü ve Hevin Rojvina Kurçak dördüncü oldu.

  • Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Play-off'a Kalacak Son Takım Belli Olacak
    12:34 Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Play-off'a Kalacak Son Takım Belli Olacak

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun son haftası yarın yapılacak maçlarla tamamlanacak. Fenerbahçe Alagöz Holding liderliğini garantileyerek play-off'a kalırken, çeyrek finale kalmayı garantileyen diğer takımlar Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor, OGM Ormanspor, Beşiktaş, Galatasaray Çağdaş Faktoring, ÇBK Mersin ve Nesibe Aydın oldu. Play-off'a son bilete ise Melikgazi Kayseri Basketbol ya da BOTAŞ aday olacak.

  • Sivas Belediyespor Kadın Hentbol Takımı Play-off'a Yükseldi
    12:34 Sivas Belediyespor Kadın Hentbol Takımı Play-off'a Yükseldi

    Sivas Belediyespor kadın hentbol takımı kendi evinde Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü'nü 41-35 mağlup ederek play-off'a yükseldi.

  • HONOR Watch GS 4: Sağlık ve spor tutkunları için yeni akıllı saat
    12:32 HONOR Watch GS 4: Sağlık ve spor tutkunları için yeni akıllı saat

    HONOR, sağlık ve spor tutkunları için tasarlanmış yeni akıllı saati HONOR Watch GS 4 modelini duyurdu. Şık tasarımı ve geniş sağlık ve spor özellikleriyle dikkat çeken saat, kullanıcılara yüksek performans ve uzun pil ömrü sunuyor. HarmonyOS 2.0 işletim sistemi, 1.43 inç AMOLED ekran, 100'den fazla spor modu gibi özelliklere sahip olan HONOR Watch GS 4, 138 dolar başlangıç fiyatıyla satışa sunulacak.

  • Bilal dede, takımının galibiyetini gözyaşları içerisinde kutladı
    12:29 Bilal dede, takımının galibiyetini gözyaşları içerisinde kutladı

    Zonguldak Kömürspor'un 87 yaşındaki fanatik taraftarı Bilal Aykın, takımının son dakikada bulduğu golle galibiyeti gözyaşları içerisinde izledi. Bu anlar izleyenleri duygulandırdı.

  • 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ikinci yarışı Ege Rallisi Marmaris'te düzenlenecek
    12:28 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ikinci yarışı Ege Rallisi Marmaris'te düzenlenecek

    Ege Rallisi, 33. yılını Marmaris'te kutluyor. Marmaris aynı zamanda cumhuriyetin ilk kadın otomobil yarışçısı Samiye Cahide Morkaya anısına düzenlenecek Turing yarışına da ev sahipliği yapacak. Ralli, 22 Mart Cuma günü start alacak ve 24 Mart Pazar günü ödül töreniyle sona erecek.

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç sinyali verdi! Trabzon'daki utanç gecesinden sonra yeni düzenleme yolda
    12:22 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç sinyali verdi! Trabzon'daki utanç gecesinden sonra yeni düzenleme yolda

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Trabzonspor ile Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Tunç, olaylarla ilgili sahaya inen ve saldıranlarla ilgili görüntülerin incelendiğini, mevzuatın gerekli cezaları öngördüğünü belirterek, 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'un olduğunu ifade edip sahada şiddetin önlenmesi için yeni bir düzenleme hazırlığı olduğunu duyurdu.

  • Erzincan'da Ramazan Ayında Aydınlatılmış Pistlerde Gece Kayağı
    12:12 Erzincan'da Ramazan Ayında Aydınlatılmış Pistlerde Gece Kayağı

    Erzincan'da kayak severler, ramazanın kayak sezonuna denk gelmesi nedeniyle iftardan sonraki zamanlarını aydınlatılmış pistlerde geçiriyor. Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde gece kayağı saatleri, ramazan için değiştirilerek 19.30-22.00 saatleri arasında kayak severlere hizmet veriliyor. Vatandaşlar, ramazanın bu yıl kayak sezonuna denk gelmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getiriyor.

  • Zonguldak Kömürspor'un 87 yaşındaki taraftarı gözyaşları içinde galibiyeti izledi
    12:09 Zonguldak Kömürspor'un 87 yaşındaki taraftarı gözyaşları içinde galibiyeti izledi

    TFF 2.Lig Beyaz Grupta küme düşmeme mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor'un 87 yaşındaki fanatik taraftarı Bilal Aykın, takımının son dakikada bulduğu golle galibiyeti bulmasını gözyaşları içerisinde izledi. Aykın, Zonguldakspor'un üst sıralara çıkmasının esnaf için de iyi olacağını belirtti.

  • Hatayspor'da 5 futbolcu milli takımlara davet edildi
    12:09 Hatayspor'da 5 futbolcu milli takımlara davet edildi

    Hatayspor, Samsunspor karşısında aldığı 3-0'lık galibiyetin ardından 5 futbolcusunu milli takımlara gönderdi. Kosova, Honduras, Nijerya, Azerbaycan ve Ümit Milli Takımı'ndan davet alan futbolcular milli takımlarının formasını giyecek.

  • Aydın'da lise ve üniversite öğrencileriyle Ramazan Kampı düzenlendi
    12:09 Aydın'da lise ve üniversite öğrencileriyle Ramazan Kampı düzenlendi

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, lise ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen Ramazan Kampı'nda gençler çeşitli aktivitelere katıldı. Kamp sayesinde öğrenciler yeni arkadaşlar edinirken, sahur ve iftarlarını da kamp alanında gerçekleştirdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği kampta yaklaşık 160 genç yer aldı.


Advertisement