Gölbaşılı Emlakçılardan Odabı'na Destek - Son Dakika
Yerel

Gölbaşılı Emlakçılardan Odabı'na Destek

Gölbaşı Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı, Gölbaşı’ndaki emlakçi esnafı ile düzenlenen bir kahvaltıda bir araya geldi.

23.03.2014 12:35

Gölbaşı Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı, Gölbaşı'ndaki emlakçi esnafı ile düzenlenen bir kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda emlakçi esnafının desteğini alan Başkan Odabaşı, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Odabaşı, "Kararınız bizleri çok mutlu etti. Güzel Gölbaşı'mızın geleceği için elele çalışacağız. Hazırladığımız projelerimizi hep birlikte hayata geçireceğiz" dedi.

GÖLBAŞI'NDAKİ DEĞİŞİMİ HERKES FARK EDİYOR

Gölbaşı Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda Gölbaşı'ndaki tüm emlakçi esnafının katıldığı kahvaltıda bir konuşma yapan Başkan Yakup Odabaşı, Gölbaşı'nda yaşana değişimden ve hayata geçirilen projeleri anlattı. Başkan Odabaşı konuşmasında şunları söyledi;

"5 yıl boyunca her mahallemize hizmet götürdük. Her mahallemizin eksiğini giderdik ve proje kapsamında her mahallemize bir kültür merkezi yapmaya başladık. Gölbaşı'nda yaşanan değişimi herkes fark ediyor. Gölbaşı sınırları içerisine giren herkes bunu fark ediyor. Hizmetlerimizle Ankaralı hemşehrilerimizi de akın akın geldikleri bir ilçe haline getirdik.

İLÇEMİZİN DEĞERİNİ ARTTIRDIK

Zaman zaman imar yapmadılar diye söylentiler duyuyoruz. Biz şeffaf belediyecilik anlayışımızla imarı vatandaşımızın ayağına götürdük. Köylerimizde kapı kapı dolaşarak imar yaptık. Hem kadastro yollarını hem de yapılan imar arsalarının yollarını yapıyoruz. Bu kadar büyük coğrafyada yolları açtık, asfaltlarını döktük. Dünden bugüne arsaların fiyatı arttıysa, bu artış Gölbaşı'na gelen hizmetler sonucunda olmuştur. Gölbaşımızın tabiat varlıklarına ve doğal güzelliğine, hizmetlerimizi ekleyerek değerini arttırdık.

GÖLBAŞI HEPİMİZİN

5 yıl boyunca görüş, parti ayırt etmeden tüm hemşehrilerimize eşit hizmet vermeye çalıştık. Bundan sonra da hizmetlerimizi aynı şekilde vermeye devam edeceğiz. Gölbaşı Belediyesi, tüm Gölbaşılılarındır. HİZMETLERİMİZLE HERKESİ KUCAKLIYORUZ

Tüm esnaflarımıza değer veriyoruz. Meslek gruplarıyla zaman zaman toplantılar yapıyoruz. Gölbaşı'na bir hizmet vereceksek, her meslek grubunun fikrini ve önerisini alıyoruz. Bu yüzden ben sizleri çok önemsiyorum. Çünkü siz toplumun her kanadıyla iletişim halindesiniz. Gölbaşı'nın gelişimini, şekillenmesini görüyorsunuz ve belediyeyle sürekli iletişim halindesiniz. Bizim amacımız vatandaşa güler yüzlü olmak, vatandaşı kucaklamaktır. Personelimize de bunu söyleyip, hizmetlerimizi o şekilde vermeye çalışıyoruz. Kanunlar çerçevesinde vatandaşın işlerini kolaylaştırmakla yükümlüyüz."

Başkan Odabaşı'ndan önce bir konuşma yapan Ankara Gölbaşı Emlak Müşavirleri Derneği (AGED) Başkanı Servet Çimen, hizmetlerinden dolayı gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'na teşekkür ederek, "Gölbaşımıza verdiğiniz hizmetlerin devamı için sizi destekliyoruz Başkanım" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşılı Emlakçılardan Odabı'na Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement