Gönül Yazar, kendisinden 32 yaş küçük olan Rüzgar Mağden ile ayrıldı - Son Dakika
Magazin

Gönül Yazar, kendisinden 32 yaş küçük olan Rüzgar Mağden ile ayrıldı

Gönül Yazar, cinsel içerikli mesajlaşmaları ortaya çıkan kendisinden 32 yaş küçük sevgilisi Rüzgar Mağden ile ayrıldı. Sevgilisine veda eden Yazar, "Hislerim uçtu gitti, gözlerine bakamıyorum" dedi.

18.11.2019 15:51  Güncelleme: 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk tiyatrosunun usta isimlerinden Gönül Yazar, birkaç ay önce kendisinden 32 yaş küçük yönetmen Rüzgar Mağden ile aşk yaşamaya başladı. İlişkilerini dolu dizgin yaşayan çiftten Mağden'in başka kadınlara cinsel içerikli mesajlar gönderdiği ortaya çıktı.

"BİZ NASIL YÜZ YÜZE BAKACAĞIZ"

Dün gece yarısı Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının sunucularına mesaj gönderen Gönül Yazar, sevgilisinden ayrılık kararı aldığını duyurdu. Ayrılık haberini duyuran Gönül Yazar, "Sinek küçük, mide bulandırır. Ben hep arkasında durdum geçmiş gitmiş sanal da olsa o cinsel lafları nasıl edebildi? Biz nasıl yüz yüze bakacağız? O bakıyor da ben? Çok zor. Bütün güzel hislerim uçtu gitti. Ahh! Ben utanıyorum... Kadınlar sanal ama cinsel yazılar doğru. Çünkü sahi sanmış bu beyefendi.Ama o eski bile olsa cinsel içerikli yazı ve konuşma bana göre değil. Ben modern ama bir yanım da muhafazakarım yani bu konularda. Beni anlaması lazım, yüzüne ve gözlerine bakamadım, çok üzgünüm, ayrılamayız sanıyordum her şeye rağmen ama soğuklu girdi bir kere bütün sihir bozuldu." dedi.

Gönül Yazar, kendisinden 32 yaş küçük olan Rüzgar Mağden ile ayrıldı

"BU PSİKOLOJİYE DAHA FAZLA DAYANAMADIM"

Ayrılık haberini Instagram hesabından doğrulayan Rüzgar Mağden ise "Bir süredir birliktelik yaşadığım canım Gönül Yazar'la baskılar sonucu birlikteliğimizi dün gece konuşarak bitirmek zorunda kaldık. Ben bu psikolojiye daha fazla dayanamadım o da kırıldı. Ama her daim Gönül'üm onu çok seviyorum ve hayranım, seni unutmayacağım aşk hikayem. Yolun açık olsun ve hep mutlu ol olur mu?" şeklinde paylaşım yaptı.

Gönül Yazar, kendisinden 32 yaş küçük olan Rüzgar Mağden ile ayrıldı

RÜZGAR MAĞDEN KİMDİR?

İstanbul'da yaşamını sürdüren Rüzgar Mağden, 8 Nisan 1968 tarihinde dünyaya geldi. Yönetmenlik yapan Rüzgar Mağden, pek çok kanal ve yapım şirketinin bünyesinde çalıştı Rüzgar Mağden, Beyaz Show'un yönetmenliği yaptı. Mağden aynı zamanda Bir Demet Tiyatronun özel jenerik çekimleri, 2000 yılında TRT'nin yılbaşı programlarının yönetmenliğini TRT'ye çekilen 'Bir Divandan Gazel' belgeselinin yönetmenliğini yaptı.

Gönül Yazar, kendisinden 32 yaş küçük olan Rüzgar Mağden ile ayrıldı
Gönül Yazar, kendisinden 32 yaş küçük olan Rüzgar Mağden ile ayrıldı

Son Dakika Magazin Gönül Yazar, kendisinden 32 yaş küçük olan Rüzgar Mağden ile ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Gönül cugum : Ben seninle büyük 1 ask yaşamaya hazırım. Unutmaki DEVLERIN AŞKI BÜYÜK OLUR 2 1 Yanıtla
  • .: Adam barış akarsu ya benziyor. garibim hakikaten sevildiğini sandı,kıyamam 3 0 Yanıtla
  • Eda: 90 yasinda kadinin ayriligindan ne bekliyorsunuz 2 0 Yanıtla
  • Zeynep: Sonunun böyle olacağı başından belliydi..Aslında adam iyi kalpli birine benziyor ve belki gonule hayrandır ama yine de boyle yaş farkı varsa işin içinde menfaat vardır ve sorunlar da yaşanır.. 2 0 Yanıtla
    : Feryal nerde 2 0
  • Osman : Iğrenç ne sandın gönül yazar adam genç sanal gerçek adamın cinselliği yok mu adam kendi reklamını yaptı tanımıyorduk bile 2 0 Yanıtla
  • Ahsen: Sanatcilarin ikili iliskileri hep böyle evliligini cok uzun sure mutlu mesut olan bir elin parmaklari kadar..Gönul yazar, Emel sayin, Ajda Pekkan ve Seda Sayanin kac kere evlenip bosandiklarini kendileri bile hatirlamiyordur..Hayatlarindan kimler geldi kimler gecti..yol gecen hani gibi.. 1 0 Yanıtla
  • bu ne yaaaaa: Adamida yaslandirmis kadin sanarsinki Adam daha yasli 1 0 Yanıtla
  • A: Adamı boğuyormu seviyormu belli değil ayrıca adam sanki 100 yaşında gibi 1 0 Yanıtla
  • A: Adamı boğuyormu seviyormu belli değil ayrıca adam sanki 100 yaşında gibi 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement